Grybai

Grybai (lot. fungi) – gyvų heterotrofinių organizmų grupė. Grybuose nėra chlorofilo, jie negali neorganinių rūgščių paversti organinėmis, kaip augalai. Vykstant medžiagų apytakos procesams pagamina šlapalą, o jų glikogenas yra krakmolo tipo. Tai būdinga tik gyvūnams ar kitiems gyviesiems organizmams.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

106 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Įdaryti kiaušiniai ukrainietiškai

Reikia pasistengti
1 val.

Bulvių plokštainis

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Trupininis pyragas su grybais

Lengvai paruošiamas
40 min.

Grikių košė su grybais

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

NEPAMIRŠTAMAS SKONIS: kotletai su grybais

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Dzūkiški barščiai

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus grybų troškinys

Lengvai paruošiamas
1 val.

Lašišos sriuba su žaliaisiais pipirais

Lengvai paruošiamas
40 min.

Grybai pagal Viduržemio jūros receptai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Meksikietiški vištienos kukuliai

Reikia pasistengti
55 min.

Grybų ir svogūnų pica

Reikia pasistengti
35 min.

Grybų enčilada

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Žemaičių blynai su grybų įdaru

Reikia pasistengti
1 val.

Soti grybų pica

Reikia pasistengti
1 val. 05 min.

Kotletai su siurprizu viduje

Lengvai paruošiamas
50 min.

ATRADIMAS: greitas grybų pyragas

Lengvai paruošiamas
50 min.

Kaimiška grybienė

Lengvai paruošiamas
40 min.

Grybų troškinys

Lengvai paruošiamas
1 val.

Firminė grybų mišrainė

Reikia pasistengti
1 val.

Kepti grybų pyragaičiai

Reikia pasistengti
2 val.

Burgundiškas mėsos troškinys

Įkelti daugiau receptų