Ingredientai

Miltai 500 g
Druska šaukštelis
Vanduo stiklinė
Pienas stiklinė
Grybai 200 g
Sviestas 1 šaukštas
Aliejus 150 ml

Gaminimo eiga

Miltus suberti į dubenį ir sumaišyti su druska. Įmušti kiaušinį, įpilti vandenį, pieną. Gerai viską išmaišyti.

Grybus užpilti vandeniu ir palikti 20 min. Pakeisti vandenį ir virti 20 min. Išvirtus grybus susmulkinti trintuvu. Keptuvėje svieste pirmiausiai apkepinti susmulkintą svogūną, tada sudėti grybus. Pakepinti 5-10 min. Pagardinti druska, pipirais, įdėti kiaušinį, suberti džiūvėsius. Gerai išmaišyti.

Iškočioti plonai tešlą. Stikline išspausti apskritimus iš tešlos, įdėti grybų masės ir iš rato padaryti pyragėlį, kurį reikės iškepti. Kepti keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje.

Pyragėlius galima valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai