Ingredientai

Grybai 5 saujos
Pienas 150 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir neatskyrus lakštų kiek pakočiokite, kad tešlos plotas padidėtų, bet netaptų plona.

Tešla ištieskite kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą, aukštais kraštais.

Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į karštą sviestą. Šiek tiek apkepkite ir suberkite grybus. Įberkite druskos, pipirų ir maišant kepkite dar apie 5 minutes.

Grybus sukrėskite į tešlos dubenį.

Kiaušinius išplakite su pienu, druska, tarkuotais muskato riešutais ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Plakinį užpilkite ant grybų.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Orkaitėje kepti artišokai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Orkaitėje kepti artišokai

Bananų duonos pusryčių dubenėlis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Bananų duonos pusryčių dubenėlis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas