Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

2. Morkas nuskuskite ir supjaustykite šiaudeliais.

3. Saliero gumbą nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

4. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į sviestą.

5. Svogūnams pradėjus gražiai geltonuoti suberkite nuvalytus, nuplautus ir kiek pasmulkintus grybus. Apkepkite kelias minutes.

6. Viską suberkite į puodą, užpilkite vandens, įberkite druskos, įmeskite kadagio uogas, kvapiuosius pipirus ir lauro lapus.

7. Virkite 30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba