Ingredientai

Grybai 0.5 l
Aliejus 1 šaukštas
Morkos 2 vnt.
Ryžiai (virti) 1 stiklinė
Česnakai 2 skiltelės
Pipirai pagal skonį
Druska žiupsnelis
Grietinė 1 stiklinė
Porcijos: 8
Grybų mėgėjams bus prie širdies ši rudeniška pica, kuriai sultingumo suteikia daržovės ir ryžiai.

Gaminimo eiga

Iškočiokite tešlą, perkelkite ant pateptos formos dugno bei kraštų ir subadykite šakute.

Paplotį kepkite iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Stambiai sutarkuokite moliūgą bei morkas ir truputį pakepinkite keptuvėje.

Supjaustykite grybus ir juos taip pat apkepkite.

Sumaišykite grybus, daržoves, ryžius bei prieskonius ir užpilkite maišinį ant tešlos.

Išsukite nebrandintąjį sūrį, grietinę bei kiaušinius ir užpilkite
ant įdaro.

Kepkite dar apie 30-40 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tlajuda“: meksikietiška pica
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tlajuda“: meksikietiška pica

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ
Lengvai paruošiamas
30 min.

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ

Kumpio pica
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kumpio pica