Ingredientai
Grybai
0.5
l
Aliejus
1
šaukštas
Moliūgai
300
g
Morkos
2
vnt.
Ryžiai (virti)
1
stiklinė
Česnakai
2
skiltelės
Pipirai
pagal skonį
Druska
žiupsnelis
Laiškiniai česnakai
3
šaukštai
Grietinė
1
stiklinė
Kiaušiniai
3
vnt.
Varškės sūris
200
g
Porcijos: 8
Grybų mėgėjams bus prie širdies ši rudeniška pica, kuriai sultingumo suteikia daržovės ir ryžiai.
Gaminimo eiga
Iškočiokite tešlą, perkelkite ant pateptos formos dugno bei kraštų ir subadykite šakute.
Paplotį kepkite iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Stambiai sutarkuokite moliūgą bei morkas ir truputį pakepinkite keptuvėje.
Supjaustykite grybus ir juos taip pat apkepkite.
Sumaišykite grybus, daržoves, ryžius bei prieskonius ir užpilkite maišinį ant tešlos.
Išsukite nebrandintąjį sūrį, grietinę bei kiaušinius ir užpilkite
ant įdaro.
Kepkite dar apie 30-40 minučių.
Atsiliepimai