Ingredientai
Bulvių tarkiai
1
l
Vištienos faršas
0.5
l
Kiaušiniai
2
vnt.
Džiovinti grybai
1
stiklinė
Rūkyti lašiniai
100
g
Sviestas
50
g
Svogūnai
2
vnt.
Malti džiūvėsėliai
2
šaukštai
Pienas
1
šaukštas
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Lašinius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais.
2. Supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
3. Į mėsą įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite maltus džiūvėsius sumaišytus su pienu, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai suminkykite.
4. Į grybus įmuškite vieną kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
5. Iš vištienos darykite rutuliukus, į kiekvieno vidų įdėkite po gabaliuką sviesto ir šaukštelį paruoštų grybų.
6. Rutuliukus sudėkite į paruoštą sradą ir užpilkite tarkiais.
7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą laiko.
Skanaus!
Atsiliepimai