Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Morkos 2 vnt.
Druska 2 šaukšteliai
Česnakai 2 skiltelės
Vanduo 100 ml
Porcijos: 4
Grybai ir raudonasis vynas šiam prancūzų ypač mėgstamam patiekalui suteikia nuostabų skonį.

Gaminimo eiga

Nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Pakepinkite aliejuje mėsos kubelius ir susmulkintas česnako skilteles, sudėkite daržoves, grybus, prieskonius, pasūdykite, supilkite vyną ir vandenį.

Troškinkite apie 1,5 valandos. Sudėkite smulkintą pomidorą ir prieskonines žoleles, apibarstykite petražolėmis.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba