Ingredientai
Jautiena
500
g
Aliejus
2
šaukštai
Svogūnai
3
vnt.
Morkos
2
vnt.
Druska
2
šaukšteliai
Česnakai
2
skiltelės
Grybai konservuoti
200
g
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Lauro lapai
1
vnt.
Raudonas sausas vynas
200
ml
Vanduo
100
ml
Pomidorai
1
vnt.
Petražolės
sauja
Porcijos: 4
Grybai ir raudonasis vynas šiam prancūzų ypač mėgstamam patiekalui suteikia nuostabų skonį.
Gaminimo eiga
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Pakepinkite aliejuje mėsos kubelius ir susmulkintas česnako skilteles, sudėkite daržoves, grybus, prieskonius, pasūdykite, supilkite vyną ir vandenį.
Troškinkite apie 1,5 valandos. Sudėkite smulkintą pomidorą ir prieskonines žoleles, apibarstykite petražolėmis.
Atsiliepimai