Ingredientai

Grybai 2 šaukštai
Majonezas 1.5 šaukšto
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite per pusę ir išimkite trynį.

2. Smulkiai supjaustytą šoninę apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais.

3. Smulkiai supjaustykite išmirkytus ir apvirtus džiovintus grybus.

4. Trynius, keptą šoninę ir trynius sumaišykite su majonezu.

5. Įdarykite baltymų puseles.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais
Lengvai paruošiamas
10 min.

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Greitas šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitas šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai