Ingredientai

Cukinijos 0.5 vnt.
Sviestas 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kalendros 1 šaukštas
Rozmarinai žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Šiam patiekalui rinkitės kuo didesnius pievagrybius.

2. Pievagrybius nuplaukite, sausai nuvarvinkite ir išpjaukite kotelius.

3. Į kepurėles įdėkite po vyšnios dydžio sviesto gabaliuką, pabarstykite druska, pipirais.

4. Sutarkuokite smulkiai sūrį, supjaustykite labai smulkiai jauną cukiniją.

5. Sūrį sumaišykite su cukinija, pagardinkite čiobreliais, rozmarinais ir šviežiomis, smulkiai pjaustytomis kalendromis.

6. Gerai išmaišytą įdarą dėkite į paruoštas pievagrybių kepurėles.

7. Sudėkite į kepimo indą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai