Ingredientai
ryžiai
100
g
lašiša
160
g
laiškinis česnakas
10
g
sezamų aliejus
30
ml
druska ir pipirai
pagal skonį
jūrų dumblių lapai
2
vnt.
kreminis sūris
10
g
sezamo sėklos
žiupsnelis
sojos padažas
šlakelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Kaip nurodyta ant kruopų pakuotės, išvirkite ryžius. Suberkite į dubenį.
* Lašišą supjaustykite nedideliais gabaliukais, sumaišykite su smulkiai pjaustytu laiškiniu česnaku, sezamų aliejumi, druska ir pipirais.
* Jūros dumblių lapus supjaustykite į 4 dalis. Ant kiekvienos dėkite po šaukštelį ryžių, kreminio sūrio ir visa tai įdėkite į keksiukų kepimo formą. Ant viršaus uždėkite paruoštos lašišos ir užbarstykite sezamo sėklų.
* Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 8 minutes.
* Iškepusius lašišos ir jūros dumblių užkandžius apiberkite laiškiniu česnaku ir apšlakstykite sojos padažu.
Atsiliepimai