Lašiša

Atlantinė lašiša, arba lašiša (Salmo salar) – lašišažuvių žuvis, priklausanti lašišinių (Salmonidae) šeimai. Kūnas verpstės formos, iš šonų kiek suplotas. Galva nedidelė. Nugara melsva, šonai sidabriški, pilvas baltas. Kūno šonai su pusmėnulio formos dėmelėmis.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

73 receptai

Reikia pasistengti
30 min.

Garstyčių sriuba su lašiša

Lengvai paruošiamas
1 val.

Lašišos ir bulvių kotletai

Reikia pasistengti
50 min.

Lašišos keksiukai-kotletukai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Lašišos sriuba su žaliaisiais pipirais

Lengvai paruošiamas
40 min.

Lašiša su bulvių koše

Lengvai paruošiamas
30 min.

Sevičė su chipotle paprikų majonezu

Lengvai paruošiamas
25 min.

Beatos Nicholson receptas greitai vakarienei

Lengvai paruošiamas
35 min.

Kepta lašiša su šonine

Lengvai paruošiamas
30 min.

PAPRASTA: sušiai su lašiša ir agurkais

Lengvai paruošiamas
15 min.

Taco su žuvies įdaru

Lengvai paruošiamas
30 min.

Vyniotinis su lašiša

Reikia pasistengti
1 val.

Pikantiški žuvies kotletai

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Gardi žuvies šiupininė sriuba

Reikia pasistengti
2 val.

Pyragėliai su grybais

Lengvai paruošiamas
35 min.

Ryžių salotos su lašiša

Lengvai paruošiamas
16 val.

Aštriai kepta žuvis

Lengvai paruošiamas
30 min.

Citrininė lašiša

Įkelti daugiau receptų