Ingredientai

Migdolų pienas 0.5 stiklinės
Miltai 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukraus pudra 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Vanduo 125 ml
Tepamas sūris 100 g
Ikrai 2 šaukštai
Porcijos: 4
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi blynų su lašiša ir ikrais receptu.

Gaminimo eiga

1. Į virtuvinį kombainą su smulkinimo antgaliu sudedame miltus, druską, kepimo miltelius, cukraus pudrą ir sumaišome.

2. Dedame kiaušinius, pilame migdolų pieną, vandenį ir įjungę kombainą viską susmulkiname. Gaunasi vientisa tešla.

3. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir kepame nedidelius blynelius.

4. Ant iškepusių blynų tepame sūrį, dedame griežinėlį lašišos ir ikrų.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sklindžiai su moliūgais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sklindžiai su moliūgais

Ypatingi varškėčiai
Lengvai paruošiamas
25 min.

Ypatingi varškėčiai

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“