Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Migdolų pienas
0.5
stiklinės
Miltai
1
stiklinė
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cukraus pudra
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Vanduo
125
ml
Rūkyta lašiša
150
g
Tepamas sūris
100
g
Ikrai
2
šaukštai
Porcijos: 4
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi blynų su lašiša ir ikrais receptu.
Gaminimo eiga
1. Į virtuvinį kombainą su smulkinimo antgaliu sudedame miltus, druską, kepimo miltelius, cukraus pudrą ir sumaišome.
2. Dedame kiaušinius, pilame migdolų pieną, vandenį ir įjungę kombainą viską susmulkiname. Gaunasi vientisa tešla.
3. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir kepame nedidelius blynelius.
4. Ant iškepusių blynų tepame sūrį, dedame griežinėlį lašišos ir ikrų.
Skanaus!
Atsiliepimai