Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Porai 1 vnt.
Sviestas 3 šaukštai
Miltai 3 šaukštai
Garstyčios 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Kietasis sūris 2 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Petražolės pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Lašišą supjaustykite kubeliais.

2. Į įkaitintą sviestą suberkite miltus ir pakepinkite, kol pagels.

3. Į užvirintą vandenį arba sultinį supilkite pakepintus miltus, sudėkite kubeliais supjaustytą morką ir porą, smulkintą česnaką ir kubeliais supjaustytą lašišą.

4. Įdėkite du šaukštus garstyčių, paskaninkite pipirais bei druska ir virkite, kol suminkštės porai ir morkos.

5. Kai sriubą nukelsite nuo ugnies, supilkite į ją grietinėlę ir smulkintas petražoles.

6. Į kiekvieną lėkštę įberkite tarkuoto sūrio. Patiekite su balta duona.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai