Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Petražolės
Petražolės
536 receptai
Reikia pasistengti
35 min.
Vištienos troškinys su grybais – nuostabus patiekalas pietums ar vakarienei
Reikia pasistengti
1 val.
Rizotas su vištiena – karališkas patiekalas
Reikia pasistengti
10 min.
Falafeliai – tinka ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip užkandis
Lengvai paruošiamas
30 min.
Lavašo suktinukai su vištiena – vieni populiariausių
Reikia pasistengti
15 min.
Cukinijų blynai – skaniausi karšti
Reikia pasistengti
15 min.
Bulvių virtinukai su dešrelėmis – tiesiog burnoje tirpstantis patiekalas
Reikia pasistengti
15 min.
Padažas su voveraitėmis – niekada neatsibostantis patiekalas
Lengvai paruošiamas
18 min.
Chačiapuris jūsų namų virtuvėje – taip gardu, kad nereikės ir restorano
Lengvai paruošiamas
1 val.
Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu
Reikia pasistengti
30 min.
Makaronai su kreminiu padažu ir lašiša – tokių pietų niekas neatsisakys
Reikia pasistengti
25 min.
Baklažanų suktinukai – vasaros užkandžių stalui
Reikia pasistengti
30 min.
Jautienos iešmeliai – geriausias pasirinkimas grilio vakarienei
Reikia pasistengti
Vištienos sriuba su kokosų pienu – šito skonio norėsite dar ir dar
Reikia pasistengti
40 min.
Švediški mėsos kukuliai su bulvių koše
Reikia pasistengti
20 min.
Šalta agurkų ir jogurto sriuba – tiršta ir gaivi
Reikia pasistengti
10 min.
Kopūstų salotos su riešutų padažu – tikras vasaros gardumas
Reikia pasistengti
30 min.
Daržovių ir jautienos užkandis – kaip čeburekas, bet kur kas mažiau riebalų
Reikia pasistengti
25 min.
Kepta jūrinė lydeka – toks patiekalas nepadarytų gėdos ir restoranui
Reikia pasistengti
15 min.
Smidrų salotos – nuostabaus skonio patiekalas, papuošiantis ir šventinį stalą
Reikia pasistengti
10 min.
Karamelizuotos morkos – ir garnyras, ir atskiras patiekalas
Reikia pasistengti
1 val.
Lietiniai su vištiena: sočių blynų variacija
Reikia pasistengti
30 min.
Mėsainis su kepta vištiena – tikrai norėsite kartoti
Reikia pasistengti
15 min.
Itališka čiabata su naminiu sviestu – puikiai tinka vakarėlio vaišėms ar iškylai
Reikia pasistengti
20 min.
Užkandis su rūkytu upėtakiu – jūsų stalui
Reikia pasistengti
45 min.
Daržovių sultinys – puikus būdas atsigauti po švenčių ar ligos
Reikia pasistengti
35 min.
Troškinta vištiena sultinyje – fantastiškai skanu
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.
Charčio sriuba – mėgstantiems sočiau ir aštriau
Reikia pasistengti
15 min.
Įdarytas prancūziškas batonas – pakaks visai šeimai
Reikia pasistengti
15 min.
Kreminė grybų sriuba – patiekite ją duonos kepaliuke
Reikia pasistengti
25 min.
Makaronai su fetos sūriu ir pomidoriukais – gurmaniškas patiekalas
Reikia pasistengti
30 min.
Kepti kukurūzai – ir jokio nepatogumo valgant
Reikia pasistengti
25 min.
Grikių kotletai – ne visi atspėja, ko čia įdėta
Reikia pasistengti
30 min.
Keptas baklažanas su gaiviomis salotomis – nekaloringas, bet labai maistingas patiekalas
Reikia pasistengti
20 min.
Vištienos kepsnys „Ratatouille“ – spalvinga ir sotu
Reikia pasistengti
1 val.
Žemaičių blynai su gardžiu padažu – laukia puikūs pietūs
Reikia pasistengti
30 min.
Spagečiai su kreminiu padažu – gardūs pietūs garantuoti
Reikia pasistengti
30 min.
Rizotas su krevetėmis – dieviškas patiekalas
Reikia pasistengti
20 min.
Sūrio suktinukai su krevetėmis – pirmieji dings nuo stalo
Reikia pasistengti
05 min.
„Coleslaw“ salotos – puikiai tiks garnyrui prie mėsos ar žuvies patiekalų
Lengvai paruošiamas
15 min.
Dešrainis – traškus skonis visus maloniai nustebins
Įkelti daugiau receptų