Išsikepti chačiapurį galite ir patys – savo namų virtuvėje. Ir produktų daug nereikia – vos kelių. Iškepusį chačiapurį gardinkite petražolėmis ir ragaukite, kol šiltas.

Gaminimo eiga

* Išvyniokite atšildytą picos tešlą ir pabarstykite tarkuotu mocarelos sūriu.

* Perpjaukite perpus.

* Vyniokite apie trečdalį tešlos iš vieno krašto, paskui – iš kito. Vidurį palikite it laivelį nesuvyniotą. Galuose tešlą susukite, o susuktus galus patrumpinkite – nupjaukite.

* Tą patį padarykite su antruoju tešlos gabalu.

* Paruoštus chačiapurius dėkite į kepimo skardą.

* Kraštus patepkite alyvuogių aliejumi.

* Į kiekvieną chačiapurį įleiskite po kiaušinį.

* Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

* Iškepusius chačiapurius apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir skanaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai