Šis daržovių ir jautienos užkandis pravers daugeliu atvejų – jį galima patiekti pietums ar vakarienei, įsidėti į pietų dėžutę ar neštis į pikniką. Sotų pyragą pjaustykite gabalėliais – tai bus lyg čeburekas, tik be riebalų. Daržovių ir jautienos užkandis gardus ir karštas, ir atvėsęs.

Gaminimo eiga

* Į trintuvą sudėkite pjaustytus papriką, svogūną, petražoles, įmeskite česnako skilteles, įberkite kumino sėklų ir viską sutrinkite.

* Gautą daržovių masę supilkite į jautienos faršą, įberkite druskos ir išmaišykite.

* Iš „Mantinga“ picos tešlos išpjaukite 2 vienodus apskritimus.

* Ant vieno jų sudėkite faršą, išlyginkite, nuo krašto palikdami po maždaug 2 centimetrus.

* Ant viršaus uždėkite kitą tešlos lakštą ir šakute užspauskite kraštus. Paviršių pabadykite – kad išeitų garai.

* Paruoštą pyragą dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 160 laipsnių orkaitėje 25 minutes.

* Iškepusį pjaustykite ir mėgaukitės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai