Dar vienas patiekalas, tinkantis į grilio patiekalų sąrašą, – jautienos iešmeliai. Ypatingo skonio, minkšti ir sultingi – tokius norėsite kepti dar ne kartą. Jautienos iešmelius patiekite su žaliomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

* Trintuvu svogūną sutrinkite su česnaku, paprika, kuminu, druska ir petražolėmis.

* Gautą masę dėkite į jautieną, berkite džiūvėsėlių ir išminkykite.

* Iš taip paruošto faršo formuokite pailgą kepsnelį ir pamaukite ant medinio iešmo – formuokite liuliakebabą. Apspaudykite, kad neliktų oro tarpo ir mėsa tvirtai priliptų.

* Jautienos iešmelius dėkite ant grilio, mėsą aptepkite aliejumi.

* Kepkite pavartydami, kad mėsa paskrustų iš visų pusių.

* Patiekite jautienos iešmelius su žaliomis daržovėmis ir mėgiamu padažu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai