Porcijos: 10
Kokia vasara be keptos duonos patiekalų. Šįkart kviečiame pasigaminti visą tortą – keptą duoną su kiaulės ausimis ir sūriu.

Gaminimo eiga

* Supjaustykite duoną juostelėmis. Iškepkite įkaitintame aliejuje.

* Pasiruoškite padažą iš lydyto sūrio, majonezo, česnako. Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.

* Kietąjį sūrį sutarkuokite.

* Iškeptos duonos vieną galą pamirkykite į padažą ir tarkuotą sūrį, ir taip visas keptas duonos juosteles.

* Duoną sudėkite ratu ant padėklo.

* Supjaustykite kiaulės rūkytas ausis juostelėmis ir sudėkite į duonos rato vidurį, papuošiame petražolėmis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai