Itin turtingo skonio šios smidrų salotos. Su mocarela ir parmos kumpiu bei ypatingu padažu – jos patiks net išrankiausiam ragautojui. Smidrų salotas tikrai tinka ragauti vienas.

Gaminimo eiga

* Į trintuvą sudėkite čili pipirą, česnako skiltelę, petražolių lapelius, įpilkite rapsų aliejaus ir sutrinkite padažą.

* Į pakaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite smidrus.

* Įdėkite sviesto, čiobrelių šakeles ir pakepkite.

* Iš keptuvės smidrus perkelkite ant popierinio rankšluosčio ir palikite, kol nutekės riebalai.

* Smidrus sudėkite į lėkštę, kurioje patieksite, uždėkite plėšytos mocarelos, parmos kumpio juostelių ir salotas užpilkite paruoštu padažu.

* Galiausiai užbarstykite skrudintomis migdolų drožlėmis ir mėgaukitės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai