Ingredientai
ridikėlių
1
sauja
česnako
2
skiltelės
sviesto
30
g
šparaginių pupelių
2
saujos
druskos
žiupsnelis
citrinos sulčių
1
v. š.
fetos sūrio
50
g
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kedrinių pinijų
1
v. š.
kalendrų lapelių
1
saujelė
Porcijos: 1
Kai norisi sotaus, bet gaivaus patiekalo, ruoškite keptas šparagines pupeles su ridikėliais ir riešutais. Užtruksite vos 10 minučių. O šparaginės pupelės su riešutais tikrai visiems patiks.
Gaminimo eiga
* Ridikėlius perpjaukite pusiau, česnaką susmulkinkite.
* Keptuvėje išlydykite sviestą. Į jį sudėkite ridikėlius ir smulkintus česnakus.
* Pakepkite 1–2 min. ir sudėkite šparagines pupeles.
* Pagardinkite druska ir citrinos sultimis. Patroškinkite dar 2 min.
* Sudėkite į lėkštę. Ant viršaus dėkite kubeliais pjaustytą fetos sūrį, pagardinkite pipirais, apibarstykite kedrinėmis pinijomis ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai