Porcijos: 1
Kai norisi sotaus, bet gaivaus patiekalo, ruoškite keptas šparagines pupeles su ridikėliais ir riešutais. Užtruksite vos 10 minučių. O šparaginės pupelės su riešutais tikrai visiems patiks.

Gaminimo eiga

* Ridikėlius perpjaukite pusiau, česnaką susmulkinkite.

* Keptuvėje išlydykite sviestą. Į jį sudėkite ridikėlius ir smulkintus česnakus.

* Pakepkite 1–2 min. ir sudėkite šparagines pupeles.

* Pagardinkite druska ir citrinos sultimis. Patroškinkite dar 2 min.

* Sudėkite į lėkštę. Ant viršaus dėkite kubeliais pjaustytą fetos sūrį, pagardinkite pipirais, apibarstykite kedrinėmis pinijomis ir papuoškite kalendrų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai