Itin rekomenduojame pasigaminti daržovių sultinio. Tai puikus patiekalas švenčių vaišių nualintam organizmui. Prie daržovių sultinio patiekite ir kruasanų su špinatais ir varške.

Gaminimo eiga

* Į keptuvę pilkite aliejaus, suberkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną, griežinėliais smulkintas morkas, patraiškytas česnako skilteles ir kepkite.

* Daržovėms kiek suminkštėjus įdėkite šitakio grybus ir toliau kepkite.

* Pagardinkite druska, įdėkite kelias čiobrelio šakeles, kelis lauro lapus, pomidorų pastos, išmaišykite ir kepkite, kol ingredientai suminkštės.

* Į puodą pilkite vandens, įmeskite petražolių kotus ir uždengę dangtį palikite virti 30 minučių.

* Išvirusią sriubą nukoškite per sietelį.

* Sultinio pilkite į lėkštę, puoškite smulkintais petražolių lapeliais.

* Prie sultinio patiekite „Mantinga“ kruasanų su špinatais ir varške.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai