Porcijos: 6
Gana paprastai paruošiama šviežių kopūstų sriuba – ne veltui yra daugelio mėgiama. Švelnaus skonio, gardi ir neapsunkinanti sriuba. Patiekite šviežių kopūstų sriubą apibėrę krapais.

Gaminimo eiga

1. Į puodą suberkite smulkiai pjaustytas morkas, bulves ir užpilkite daržovių ar vištienos sultiniu.

2. Įmeskite stambiai pjaustytos karštai rūkytos šoninės ir užvirkite.

3. Įdėkite lauro lapų ir kvapiųjų pipirų.

4. Į puodą suberkite gana smulkiai pjaustytą kopūstą ir virkite apie 30 minučių.

5. Jei trūksta, įberkite druskos. Galite pagardinti krapais.

6. Patiekite su grietine. Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai