Ingredientai
Įvairios žuvies filė
400
g
Krevetės (nuvalytos)
50
g
Santa Maria tradiciniai žuvies prieskoniai
pagal skonį
Žuvies sultinys
1.3
l
Bulvės
500
g
Grietinėlė
400
g
Sviestas
50
g
Druska
pagal skonį
Pipirai Santa Maria
pagal skonį
Gaminimo eiga
1. Į paruoštą sultinį sudėkite kubeliais supjaustytą žuvies filė ir krevetes, pavirkite apie 10 min. ir išimkite.
2. Į puodą sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, supilkite sultinį, suberkite prieskonius ir virkite apie 20 min., kol bulvės suminkštės, viską sutrinkite, virtuvinio kombaino pagalba, kol masė taps tiršta kaip kremas.
3. Tada supilkite grietinėlę ir maišant užvirinkite. Sudėkite žuvies produktus ir dar truputėlį pakaitinkite.
4. Patiekite sriubą su žalumynais.
Skanaus!
Atsiliepimai