Švelni ir labai gardi – tokia yra ši lašišos sriuba. Ją noriai valgo ir vaikai. lašišos sriubą patiekdami apibarstykite krapais.

Gaminimo eiga

* Svogūną supjaustykite žiedais, bulves ir lašišą – kubeliais. Morkas sutarkuokite.

* Pomidorus įrėžkite peiliu, kelioms sekundėms įmerkite į verdantį vandenį, paskui perpilkite šaltu vandeniu, nulupkite odeles. Minkštimą supjaustykite kubeliais.

* Puode įkaitinkite aliejų, iškepkite svogūnus ir morkas.

* Suberkite pomidorus, troškinkite pamaišydami 2 min., paskui įpilkite vandens ir užvirinkite.

* Sudėkite į puodą bulves, įberkite druskos, pipirų, virkite 5 – 7 min.

* Sudėkite lašišą ir įpilkite grietinėlę. Virkite dar 5 min., kol išvirs bulvės.

* Prieš patiekdami į stalą, įberkite į sriubą smulkintų krapų.