Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Morkos 2 vnt.
Aliejus 2 šaukštai
Krapai 1 sauja
Druska pagal skonį
Porcijos: 6
Švelni ir labai gardi – tokia yra ši lašišos sriuba. Ją noriai valgo ir vaikai. lašišos sriubą patiekdami apibarstykite krapais.

Gaminimo eiga

* Svogūną supjaustykite žiedais, bulves ir lašišą – kubeliais. Morkas sutarkuokite.

* Pomidorus įrėžkite peiliu, kelioms sekundėms įmerkite į verdantį vandenį, paskui perpilkite šaltu vandeniu, nulupkite odeles. Minkštimą supjaustykite kubeliais.

* Puode įkaitinkite aliejų, iškepkite svogūnus ir morkas.

* Suberkite pomidorus, troškinkite pamaišydami 2 min., paskui įpilkite vandens ir užvirinkite.

* Sudėkite į puodą bulves, įberkite druskos, pipirų, virkite 5 – 7 min.

* Sudėkite lašišą ir įpilkite grietinėlę. Virkite dar 5 min., kol išvirs bulvės.

* Prieš patiekdami į stalą, įberkite į sriubą smulkintų krapų.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai