Ingredientai
Lašiša
400
g
Žaliosios citrinos
3
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Svogūnai
0.5
vnt.
Kalendros
2
šaukšteliai
Pomidorai
2
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Mangai
0.5
vnt.
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
2
žiupsneliai
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
SANTA MARIA MINI TACO geldelės
1
pakelis
Gūžinės salotos
0.5
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite lašišą kubeliais ir sudėkite į dubenį.
Užpilkite žaliųjų citrinų sulčių, sumaišykite ir palikite marinuotis 1–2 valandoms.
Jei reikia, išpilkite susidariusį skystį.
Supjaustykite svogūną, kalendras, česnaką, pomidorus, avokadą, įberkite šviežiais sumaltus juoduosius pipirus ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
Viską supilkite į dubenį su žuvimi ir sumaišykite.
Patiekite žuvį TACO geldelėse ir papuoškite gūžinės salotos lapeliais ir CHIPOTLE paprikų majonezu.
Atsiliepimai