Gaminimo eiga

1. Išimkite žuvies žiaunas.

2. Visus sultinio produktus sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu (1,5–2 l). Užvirus vandeniui, sumažinkite ugnį ir virkite atidengę dangtį apie 45 min. Galite nuimti susidariusias putas.

3. Vėliau į atskirą puodą nupilkite skystą sultinio dalį, užvirkite ir sudėkite morkų juosteles, grybus bei kiaušinių makaronus. Kaitinkite, kol vėl užvirs, ir pabarstykite druska.

4. Sudėkite žuvį ir, uždengę puodą dangčiu, nuimkite nuo ugnies.

5. Palikite pastovėti apie 10 min. ir patiekite su svogūnų laiškais.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba

Rusiška raugintų kopūstų sriuba
Lengvai paruošiamas
2 val.

Rusiška raugintų kopūstų sriuba

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba
Lengvai paruošiamas
45 min.

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai