Ingredientai
Lauro lapai
2
vnt.
Žaliųjų pipirų žirneliai
13
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Žuvies sultinys
1
l
Morkos
1
vnt.
Kiaušinių makaronai
100
g
Druska
pagal skonį
Žuvis
300
g
Svogūnų laiškai
sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Išimkite žuvies žiaunas.
2. Visus sultinio produktus sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu (1,5–2 l). Užvirus vandeniui, sumažinkite ugnį ir virkite atidengę dangtį apie 45 min. Galite nuimti susidariusias putas.
3. Vėliau į atskirą puodą nupilkite skystą sultinio dalį, užvirkite ir sudėkite morkų juosteles, grybus bei kiaušinių makaronus. Kaitinkite, kol vėl užvirs, ir pabarstykite druska.
4. Sudėkite žuvį ir, uždengę puodą dangčiu, nuimkite nuo ugnies.
5. Palikite pastovėti apie 10 min. ir patiekite su svogūnų laiškais.
Skanaus!
Atsiliepimai