padažas


Tailandietiška vištiena su ryžiais
2017 m. sausio 16 d. 00:15
Kai nusibosta visi tradiciniai viščiukų sparneliai, keptos filė gabaliukai su pirktiniu padažu ir ta pati skonių jūra, metas ieškoti kažko naujo.
3 puikūs receptai mažųjų nuotykiams virtuvėje
2017 m. sausio 12 d. 10:25
Turbūt kiekvienam tėvui yra tekę susidurti su smalsumu spindinčiomis vaiko akimis ir išgirsti su užsidegimu ištartus žodžius – „Ar jau gaminsim?“....
Netikėti kulinariniai sprendimai: 7 patiekalai, kuriuose vyrauja juoda spalva
2017 m. sausio 8 d. 11:21
Juoda – ne ta spalva , kuri pirmiausia ateina į galvą įsivaizduojant maistą, tačiau...
Ryžių užkepėlė su vištiena ir sūriu
2017 m. sausio 8 d. 00:15
Šią užkepėlę lengva „paversti“ vegetariška, nededant į ją vištienos. Be to, tai...
Tobulos avokadų salotos LIEKNĖJANTIEMS  (11)
2017 m. sausio 7 d. 00:00
Piemenų salotos  (10)
2017 m. sausio 4 d. 00:00
Kai gavau dovanų knygą „Turkijos virtuvė“ pavarčiusi pagalvojau, kad ji gulės knygų lentynoj ir rinks dulkes, nes tai ne mano skonio receptai. Bet vėliau...
Kuo maisto pasaulis gyvens 2017 m.?  (21)
2017 m. sausio 1 d. 13:34
2016-ieji skaičiuoja paskutines valandas. Visų akys viltingai krypsta į ateinančius. Savo prognozėmis dalinasi dizaineriai, leidėjai, technologai, architektai......
Vegetariška lazanija  (5)
2016 m. gruodžio 28 d. 00:00
Nepažįstu nė vieno žmogaus, kuris nemėgtų lazanijos. Tik daugelis ne taip dažnai ją...
3 šventinio pyrago paslaptys ir 1 tobulas receptas  (1)
2016 m. gruodžio 27 d. 00:00
Šventinis stalas be namuose kepto pyrago – kaip Kalėdų eglutė be viršūnėje...
Mėsos kukuliai su kmynais ir spanguolių padažu
2016 m. gruodžio 26 d. 00:10
Padažas - su spanguolių uogiene. Skamba itin viliojančiai...
Valgėte baltą mišrainę? Turime blogų žinių  (435)
2016 m. gruodžio 25 d. 20:58
Pakelkite ranką, jei jūsų stalo garbingoje centrinėje vietoje nesipuikuoja balta mišrainė . Šis visiems iki kaulų smegenų pažįstamas patiekalas pas mus...
Z. Kelmickaitė – apie pamirštas Kalėdas ir netikėtą radinį po lova  (10)
2016 m. gruodžio 25 d. 20:48
„Anksčiau žiemos švenčių metu buvo vertinami labai paprasti dalykai – valgis, kvapas, tėvų bendravimas, švarinimasis. Tų švenčių laukimo laikotarpis...
Paskutinės minutės idėja: šventinio pyrago paslaptys ir 1 tobulas receptas
2016 m. gruodžio 25 d. 08:41
Šventinis stalas be namuose kepto pyrago – kaip Kalėdų eglutė be viršūnėje...
Vištiena su imbieriniu padažu
2016 m. gruodžio 25 d. 00:00
3 šventinio pyrago paslaptys ir 1 tobulas receptas  (1)
2016 m. gruodžio 23 d. 14:57
Šventinis stalas be namuose kepto pyrago – kaip Kalėdų eglutė be viršūnėje...
Lašiša su krevečių padažu  (5)
2016 m. gruodžio 23 d. 00:00
Artimieji negailės pagyrų: itin sultingos vištienos triukas ir receptas, kuris priblokš  (4)
2016 m. gruodžio 22 d. 13:15
Prieš didžiąsias šių metų šventes šeimininkėms ir šeimininkams nemažą iššūkį kelia šventinio stalo ruoša. Šv. Kūčių ir Kalėdų metu norisi...
Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai  (3)
2016 m. gruodžio 21 d. 13:32
Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke?...
„Love Xmas“: kalėdinės dovanos be galvos ir piniginės skausmo
2016 m. gruodžio 19 d. 10:15
Kalėdines dovanas galima išsirinkti be galvos skausmo ir nenuskriaudžiant piniginės. Ši...
Elgesys prie stalo: keli dažno lietuvio daromi gestai, ir būsite palaikytas varguoliu  (207)
2016 m. gruodžio 16 d. 13:58
Kaip elgtis prie stalo, kad kitiems pietų ar vakarienės dalyviams būtų malonu jūsų...
Apdovanoti geriausi Lietuvos metų gaminiai  (5)
2016 m. gruodžio 16 d. 11:50
Penktadienį paskelbti šalyje svarbiausiu laikomo, verslo bendruomenės pripažinto ir Lietuvos įmonių gaminamą produkciją kasmet įvertinančio konkurso...
Karamelinis sūrio pyragas
2016 m. gruodžio 16 d. 00:00
Šventinis pyragas.
Silkė su obuoliais KITAIP
2016 m. gruodžio 15 d. 11:08
Silkė su pomidorų padažu
2016 m. gruodžio 12 d. 00:14
Silkės, kurią reikia marinuoti, receptas.
A. Užkalnis nusivylęs: padažas nebent valčių dugnams tepti  (246)
2016 m. gruodžio 11 d. 13:27
Maža kur ir ko negali arba neturėtų būti. Kur nors Venecijoje, tose aikštėse, kur...
Restorano patiekalus pateikė sovietinėse ir valgyklinėse lėkštėse: įvertinkite  (224)
2016 m. gruodžio 9 d. 14:47
Sakoma, kad pirmiausia žmogus valgo akimis. Jei vaizdas lėkštėje neatrodo estetiškai, patiekalas gali likti net nepaliestas.
Kas yra svarbiausias itališkų Kalėdų elementas?
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Kalėdos Italijoje – tai pati svarbiausia metų šventė , mylima kiekvieno italo.
Salsa - tai geriausias padažas bet kuriam vakarėliui. Antroji salsos pamoka su D. Meškausku  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 14:16
Antrojoje salsos pamokoje temperamentingasis Deividas Meškauskas toliau mokys greitų...
Įdaryti kalėdiniai kalakutai: trys skoniai, trejos vaišės  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:02
Kalėdines vaišes sunkiai įsivaizduojame be kepto paukščio. Gražiai apskrudusi antis,...
Trys karališki patiekalai KALĖDOMS  (2)
2016 m. gruodžio 3 d. 10:49
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir...