padažas

Aktualu prieš šiltąjį savaitgalį: kasdien naudojamas ingredientas, neleidžiantis iškepti tobulos mėsos  (4)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan ant grotelių ir iešmų. Prieš atsidurdama virš laužo liepsnų, mėsa...
Perlenkta pica su grybais ir keturiais sūriais
2016 m. gegužės 25 d. 00:00
Perlenkta pica su grybais ir keturiais sūriais: mocarela , čederiu, parmezanu ir feta.
Sveikos ir sočios ridikėlių salotos
2016 m. gegužės 22 d. 10:49
Seniausi pasaulyje prekybos centrai: prieš 60 metų ir dabar  (5)
2016 m. gegužės 18 d. 16:09
Šiandien apsipirkinėdami prekybos centruose retai kada susimąstome, kaip gyvenimas virė,...
Maistas, kurio niekada nereikėtų užsisakyti viešbutyje  (9)
2016 m. gegužės 16 d. 23:00
Pažvelkite į viešbučių kambarių tarnybos siūlomą meniu ir pamatysite, kad jame...
Trys gardūs padažai grilyje keptai jautienai  (5)
2016 m. gegužės 16 d. 11:59
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos didkepsnis. Atsibosti, kaip žinia, gali ir patys skaniausi jautienos...
Liesi maisto produktai, kurie padės greitai numesti svorio  (1)
2016 m. gegužės 16 d. 00:00
Jei norite sulieknėti, dažniau rinkitės šiuos produktus.
Jei Ispanijoje tikrai norite patirti gurmaniškų potyrių, keliaukite į Baskiją
2016 m. gegužės 15 d. 00:00
Jei Ispanijoje tikrai norite patirti gurmaniškų potyrių, keliaukite į Baskiją. Joje...
Trys būdai, kaip atrasti lietuviškus ridikėlius iš naujo  (1)
2016 m. gegužės 14 d. 00:00
Jau visai netrukus mėgstantys šį bei tą užsiauginti patys suskubs sėti daržoves....
Trys padažai kepsniams  (3)
2016 m. gegužės 13 d. 14:06
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Pagarsėjusios užkandinės humoras: karštas V. Putino ir D. Trumpo bučinys  (24)
2016 m. gegužės 13 d. 10:36
Nevienareikšmiškai vertinamais pareiškimais ir įrašais socialiniuose tinkluose garsėjanti populiari Vilniaus užkandinė „ Keulė Rūkė “ iškrėtė dar...
Trys geriausi padažai šašlykams ir kepsniams
2016 m. gegužės 13 d. 10:00
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos didkepsnis. Atsibosti, kaip žinia, gali ir patys skaniausi jautienos...
Burokėliai su Feta ir granatų padažu
2016 m. gegužės 13 d. 00:00
Daugelis žmonių mėgsta sūru-saldu skonių kombinaciją, dažnas saldžiarūgštį....
KINIŠKA vištiena su sezamais - per 30 minučių
2016 m. gegužės 11 d. 11:18
Trys būdai, kaip dar galima paruošti ridikėlius  (1)
2016 m. gegužės 11 d. 09:52
Jau visai netrukus mėgstantys šį bei tą užsiauginti patys suskubs sėti daržoves....
„Skonio kelionės“: ėriuko nugarinė su kauliuku meksikietiškai
2016 m. gegužės 10 d. 11:37
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme....
Čili alus ir pikantiško meksikietiško patiekalo degustacija – dažnam tampa ekstremalus išbandymas
2016 m. gegužės 10 d. 09:00
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme.
3 gardžių kepsnių receptai  (3)
2016 m. gegužės 9 d. 11:50
Vasara jau ne už kalnų, o savaitgaliai darosi vis šiltesni ir giedresni. Per ilgus...
LKL Fit virtuvėje — tailandietiškos salotos vos per 3 minutes
2016 m. gegužės 9 d. 11:23
„Šiaulių“ komandos krepšininkas Gintaras Leonavičius kartu su „IDW Esperanza...
A. Užkalnis atšventė jubiliejų su kebabu rankose  (260)
2016 m. gegužės 8 d. 15:45
Kokį jubiliejų šventėte, gerbiamasis Užkalni, klausiate jūs? Prieš metus mano...
Graikiški vištienos vėrinukai  (2)
2016 m. gegužės 8 d. 00:02
Kad ir kaip lauktum, atrodo greičiau griliaus sezono nepradėsi, juk su skėčiu prie grilinamų gėrybių nepristovėsi, tačiau receptus vasarai galima jau kaupti.
Puikios aštrios krevetės  (5)
2016 m. gegužės 8 d. 00:00
Kepimo ant grotelių sezonas prasideda: geriausi receptai  (4)
2016 m. gegužės 7 d. 00:03
Pagaliau (ar tikrai?) prisijaukinome pavasarį. Laikas iškišti nosį į lauką, traukti...
Patarimai, kaip skaniai paruošti BOBAUSIUS
2016 m. gegužės 7 d. 00:00
„Nuo vaikystės valgau bobausius, man šis grybas – tikras delikatesas“, - sako...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Aštrios, traškios bulvių skiltelės
2016 m. gegužės 5 d. 14:16
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Pomidorų ir avokadų salotos KITAIP
2016 m. gegužės 4 d. 13:16