padažas


A. Užkalnis nusivylęs: padažas nebent valčių dugnams tepti  (127)
2016 m. gruodžio 11 d. 13:27
Maža kur ir ko negali arba neturėtų būti. Kur nors Venecijoje, tose aikštėse, kur daugiausiai turistų, neturėtų būti tokių vietų, kurios apskabo svečius,...
Restorano patiekalus pateikė sovietinėse ir valgyklinėse lėkštėse: įvertinkite  (216)
2016 m. gruodžio 9 d. 14:47
Sakoma, kad pirmiausia žmogus valgo akimis. Jei vaizdas lėkštėje neatrodo estetiškai, patiekalas gali likti net nepaliestas.
Kas yra svarbiausias itališkų Kalėdų elementas?
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Kalėdos Italijoje – tai pati svarbiausia metų šventė , mylima kiekvieno italo.
Salsa - tai geriausias padažas bet kuriam vakarėliui. Antroji salsos pamoka su D. Meškausku  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 14:16
Antrojoje salsos pamokoje temperamentingasis Deividas Meškauskas toliau mokys greitų...
Įdaryti kalėdiniai kalakutai: trys skoniai, trejos vaišės  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:02
Kalėdines vaišes sunkiai įsivaizduojame be kepto paukščio. Gražiai apskrudusi antis,...
Trys karališki patiekalai KALĖDOMS  (2)
2016 m. gruodžio 3 d. 10:49
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo meniu. Tad kaip tik artėjančių švenčių proga, mėsos tiekėjai...
Šventiniam Kalėdų stalui – 3 karališki patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Karališkosios grybų salotos su kariu, karališka vištiena su medumi, didkepsnis „Didikas“.
Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 13:21
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir...
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus  (2)
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime...
Į naujo restorano vakarėlį užsukusios įžymybės ir jų draugai ne tik vaišinosi, bet ir graibstė dolerius  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 02:51
Ketvirtadienio vakarą sostinės cenre duris atvėrė baras – restoranas „ WallStreet...
To dar nematėte: nuodėmingą įžymybių vakarėlį Vilniuje „nuplovė“ tikrų pinigų lietus  (114)
2016 m. gruodžio 1 d. 20:53
Ketvirtadienio vakarą sostinės Vilniaus gatvėje duris atvėrė baras-restoranas „WallStreet Avenue“. Iškilmingo vakaro metu linksminosi būriai įžymybių,...
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian...
Svarbiausias itališkų švenčių elementas – šeimyniška atmosfera
2016 m. lapkričio 30 d. 16:07
Tradicinių itališkų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas...
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami...
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis? Pirmosios...
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
2016 m. lapkričio 27 d. 00:51
Cepelinai su mėsa  (29)
2016 m. lapkričio 26 d. 00:00
Lietuviško virtuvės karaliai – cepelinai.
Reaguoja į kintantį lietuvių skonį: siūlys ryklieną ir omarus iš fontano  (7)
2016 m. lapkričio 25 d. 12:09
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall Street...
A. Valentaitės išreklamuotame restorane – fontane gaudomi omarai, rykliena ir karšti gatvės šunyčiai  (16)
2016 m. lapkričio 25 d. 10:59
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall...
Baklažanų apkepas
2016 m. lapkričio 20 d. 00:00
Sūrio padažas prie keptos duonos  (24)
2016 m. lapkričio 20 d. 00:00
Savaitgalį galite pavaišinti draugus ir artimuosius.
Naminis mėsainis  (4)
2016 m. lapkričio 19 d. 00:00
Šie mėsainiai sulipdyti iš kelių receptų, nes dėjom į jį tai, kas skaniausia mums....
Greit paruošiama apelsininė vištiena
2016 m. lapkričio 17 d. 00:10
Labai skani, nesudėtingai ir greitai pagaminama apelsininė vištiena .
Gardieji močiutės mėsos kukuliai su padažu  (15)
2016 m. lapkričio 15 d. 10:49
Traškieji vištienos kepsneliai  (4)
2016 m. lapkričio 14 d. 13:13
Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina iš proto  (3)
2016 m. lapkričio 11 d. 13:18
Jautiena ir aviena – itin sveika mėsa, turinti daug vitaminų ir žmogui naudingų medžiagų. Nepaisant to, lietuviai šios mėsos dar nėra atradę ir vartoja...
Žemaičių blynai  (5)
2016 m. lapkričio 10 d. 00:15
Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad...
Mėsos kukuliukai su rudu padažu  (5)
2016 m. lapkričio 9 d. 00:00
Iš kartos į kartą keliaujantis kukuliukų receptas.
Kaip A. Užkalnis valgė vanilės ledus su kiauliena ir buvo užkimštas kamščiu  (205)
2016 m. lapkričio 6 d. 16:33
Saldūs vanilės ledai su sūria kepta šonine ir saldžiu klevų sirupu. Kažkada valgiau...