padažas


Kelionė į Kražius: miestelio kultūra ir neaiški „Naisių bendruomenės“ iniciatyva  (1)
2017 m. liepos 22 d. 16:43
Po nusisekusios ir daug teigiamų įspūdžių palikusios kelionės į Kauną gavau dar vieną pasiūlymą aplankyti kitą Lietuvos vietą – nedidelį, bet daugeliui...
Įvardijo, kokių produktų suvalgytume mažiau, bet jaustumės sotesni  (8)
2017 m. liepos 21 d. 11:34
Labai maža tikimybė, kad jau pagamintame maiste nebus cukraus, o ypač jo daug padažuose, kečupe, nemažai – greitai paruošiamose košėse, sausuose...
Tobulai skanūs kepti pievagrybiai  (4)
2017 m. liepos 8 d. 00:00
Šis receptas atsiųstas konkursui „ Mano vasaros skanėstas “. Dėkojame Anželikai ir...
Tai ne piktžolės: pamatę šiuos augalus šiukštu nepraeikite  (34)
2017 m. liepos 5 d. 09:22
Vasarą pievos pilnos vaistų – tai puikiai žino tie, kurie moka atpažinti sveikatai...
Pelėsis: kada organizmo draugas, o kada – labai pavojingas priešas  (34)
2017 m. liepos 5 d. 07:00
Pastaruoju metu vis dažniau girdime įspėjimų, kokį didelį pavojų žmogaus sveikatai...
Livijos Gradauskienės kulinarinės kelionės (+ receptas)  (4)
2017 m. liepos 5 d. 00:15
Žurnalistė, televizijos ir radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė save vadina sezoniniu miesto žmogumi – sostinėje gimusi ir augusi moteris dievina...
Grilio meistrė: mėsainiai ant grilio – patys skaniausi! RECEPTAI
2017 m. liepos 1 d. 00:15
Įsibėgėjus vasarai vis dažniau maistą gaminame lauke. Kepti ant grilio tapo neatsiejama veikla iškylaujant gamtoje, sodyboje ar net mieste. Tai ne tik būdas...
Sultingas jautienos didkepsnis  (7)
2017 m. birželio 24 d. 00:00
Didkepsnis pavyko sultingas, o garstyčių ir sviesto padažas buvo puikus ir labai net tiko...
Apskaičiavo prabangų savaitgalio poilsį Palangoje: pagaliau nemačiau čeburekų pardavėjų  (88)
2017 m. birželio 23 d. 13:11
Pastebėjau tokią tendenciją – Lietuvos gyventojai (arba labiau tie, kurie dar liko...
Ešerio filė švelniame padaže  (2)
2017 m. birželio 23 d. 00:00
Ši žuvytė mums labai patiko. Labai skanus, nors ir paprastas padažas čia puikiai tiko.
Kedro riešutai – tikra sveikatos bomba  (20)
2017 m. birželio 22 d. 10:09
Kedro riešutai gali pasigirti turtinga tūkstančių metų senumo kulinarine istorija – jie net minimi Biblijoje. Senajame Testamente rašoma: „Aš esu tarsi...
Skaitytojos patirtis: kaip užauginti sveikus ir laimingus vaikus
2017 m. birželio 21 d. 14:07
Vienas pirmųjų dalykų, kurį sužinojau studijuodama mediciną, kad medicina – tai labiau menas nei mokslas. Ta pati taisyklė galioja ir auginant vaikus. Savo...
Šviežių bulvių salotos
2017 m. birželio 20 d. 00:15
Šviežių bulvyčių sezonas prasidėjo. Mėgstu rinktis pačias mažiausias ir gaminti...
Kaip užkirsti kelią dantukų gedimui?  (1)
2017 m. birželio 18 d. 00:01
Dantų priežiūros svarba yra nenuginčijama, tačiau kaip nepadaryti esminių klaidų?
Kukuliai su medaus padažu  (1)
2017 m. birželio 18 d. 00:00
Kukuliukai tiks, kai norisi kažko jaukaus, skanaus, nuodėmingo. Greitai pagaminami ir dar...
Vištiena česnakiniame padaže  (2)
2017 m. birželio 17 d. 00:02
Mėsa buvo sultinga, skani, o padažas... Mmmm... Geriau vieną kartą paragauti, nė daug kartų išgirsti.
Sveikos mitybos specialisčių receptas – makaronai su špinatais ir feta
2017 m. birželio 13 d. 16:08
Makaronai su daržovėmis ir sūriu gali būti pagrindinis karštas patiekalas ir skanios šaltos salotos, šį patiekalą labai patogu neštis į darbą. Mitybos...
Valgomi žiedlapiai: vienuose slypi vitaminai, kituose – nuodai  (7)
2017 m. birželio 13 d. 09:56
Kai kurių sodo augalų žiedai gali džiuginti ne tik mūsų akis, bet ir gomurį, tad...
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)  (4)
2017 m. birželio 13 d. 00:00
Ispanai yra viena tų tautų, kurios turi nesuskaičiuojamą daugybę patiekalų iš...
Dvylika lengvų maisto apkeitimų, kurie padės atsikratyti svorio  (9)
2017 m. birželio 11 d. 22:28
Kai bandote mesti svorį, nedideli mitybos pokyčiai gali turėti didelį poveikį. O...
„Lidl“ Lietuvoje ir Bulgarijoje: kaip skiriasi kainos?  (343)
2017 m. birželio 11 d. 00:00
Lietuvoje netylant diskusijoms apie „Lidl“ prekybos tinklo taikomas kainas, DELFI nusprendė pasidomėti, kiek tie patys maisto produktai kainuoja Bulgarijoje.
Žuvis ekvadorietiškai
2017 m. birželio 11 d. 00:00
Labai vasariškas, spalvingas ir sveikas žuvies patiekalas papildys Jūsų vasaros meniu.
Norintiems pažinti Italiją – 7 didžiosios Bolonijos paslaptys
2017 m. birželio 11 d. 00:00
Pilkas dangus, įspūdinga architektūra, ornamentai, šaltas lietus, didžiulė traukinių...
Virtų bulvių blynai su varške  (1)
2017 m. birželio 8 d. 00:15
Šie blynai patiks ir suaugusiems, ir vaikams.
Kaip apgauti skrandį: daugiau maisto ir mažiau kalorijų  (15)
2017 m. birželio 7 d. 06:30
Visiems pasitaiko gyvenime dienų, kai jaučiamės taip, tarsi skrandis būtų kiauras....
Beatos studijoje – tailandietiškos virtuvės pamokos. Balandėlių tailandietiškai receptas
2017 m. birželio 6 d. 00:15
Tailando virtuvė - pamaloninkite savo skonio receptorius.
Aštrūs vištienos sparneliai su grietinės ir laiškinių česnakų padažu
2017 m. birželio 4 d. 00:15
Nuostabūs, traškūs, aštrūs, aliejuje kepti vištienos sparneliai su vėsinančiu grietinės ir laiškinių česnakų padažu.
Lengvos lašišos salotos  (2)
2017 m. birželio 3 d. 00:02
Šias salotas gaminau iš likučių nuo vakarienės ir jos tikrai neprastos gavosi.
Sprandinės suktinukai su grybais
2017 m. birželio 2 d. 00:15
Parsinešiau šiandien gražų sprandinės gabalėlį. Ir pervertus tiek šaldiklio...
Virtuvės šefas papasakojo apie garsių žmonių užgaidas: R. Rudokui gamino gaspačo su braškėmis ir čili pipirais  (15)
2017 m. gegužės 29 d. 14:23
Dar visai neseniai Asta Valentaitė mėgavosi šio virtuvės šefo sukurtu šedevru –...