Sojos padažas

Sojų padažas (kin. 醬油 jiàngyóu, kant. 豉油 siyau, jap. shōyu, kor. ganjang, viet. xìdầu) – vienas sojų produktų, skystis, pasižymintis ruda spalva, sūriu skoniu, ir plačiai naudojamas kaip vienas pagrindinių prieskonių Tolimųjų Rytų virtuvėse.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

173 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Traškūs vištienos gabaliukai

Reikia pasistengti
50 min.

Vištiena kiniškai su žemės riešutais

Lengvai paruošiamas
15 min.

Tuno ir avinžirnių salotos

Lengvai paruošiamas
25 min.

Tuno salotos

Lengvai paruošiamas
2 val.

SKANUMĖLIS: višta su terijaki padažu

Lengvai paruošiamas
30 min.

Vištiena kiniškai

Lengvai paruošiamas
20 min.

Aštrios krevetės

Lengvai paruošiamas
20 min.

Pomidorų ir avokadų salotos KITAIP

Lengvai paruošiamas
25 min.

Tobulai skanios sveikuolių salotos

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Aštri nugarinė su kalendromis

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Ėriena, marinuota su apelsinų sultimis

Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė vištiena kiniškai

Reikia pasistengti
50 min.

Sušiai, kurie patiks visiems

Lengvai paruošiamas
30 min.

Keptos daržovės su kiaušinių makaronais

Įkelti daugiau receptų