Ingredientai

Grybai 4 puodeliai
Grietinėlė 1 puodelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Grybus nuvalykite, nuplaukite, didesnius perpjaukite pusiau ar į kelias dalis.

Virkite pasūdytame vandenyje apie valandą (vis nugriebkite putas).

Į keptuvę suberkite svogūnus, apkepkite kol ims gražiai geltonuoti.

Suberkite smulkiai pjaustytus pomidorus ir maišant pakepkite kelias minutes.

Suberkite nukoštus, išvirtus grybus, pagardinkite prieskoniais, išmaišykite ir uždenkite. Ant mažos ugnies troškinkite apie 20 minučių.

Supilkite grietinėlę, jei reikia pagardinkite dar pieskoniais.

Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite apie 30 minučių.

Patiekite su virtomis bulvėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena