Ingredientai
Bemielės sluoksniuotos tešlos
1 pakelis
Kiaušiniai
2 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Grybai
300 g
Rūkyti lašiniai
40 g
Porcijos: 4
Skaitytoja Sigita siūlo paragauti greitai paruošiamo sūrio ir grybų pyrago. Skanaus!
Gaminimo eiga
Smulkiai supjaustykite rūkytus lašinius ir apkepkite su pjaustytu svogūnu.
Išplakite kiaušinius ir sutarkuokite sūrį.
Sumaišykite marinuotus grybus, keptus lašinius su svogunu, tarkuotą sūrį ir plaktą kiaušinį.
Šią masę supilkite į bemiele sluoksniuota tešla išklotą skardą.
Viršų apibarstykite mėgstamais prieskoniais.
Dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 45 min.