Ingredientai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Morkos
1
vnt.
Ryžiai
1.5
stiklinės
Kmynai
1
šaukštelis
Vištienos sultinys
500
ml
Kalendros
1
šaukštelis
Graikiniai riešutai
2
šaukštai
Marinuoti grybai
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Petražolės
pagal skonį
Porcijos: 4
Galite pridėti vištienos ar kiaulienos.
Gaminimo eiga
1. Sutarkuokite morką, supjaustykite česnaką, svogūną ir grybus.
2. Sudėkite į puodą, kuriame pakaitintas aliejus ir kepkite 5–6 minutes.
3. Supilkite ryžius ir kepkite dar 3–4 minutes.
4. Pridėkite kmynų, supilkite vištienos sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.
5. Sudėkite kalendras, riešutus ir troškinkite dar 2–3 minutes.
6. Baigdami gaminti pagardinkite druska, pipirais ir apibarstykite smulkiai kapotomis petražolėmis.
Skanaus!
Atsiliepimai