Ingredientai

Česnakai 1 skiltelė
Morkos 1 vnt.
Ryžiai 1.5 stiklinės
Kmynai 1 šaukštelis
Kalendros 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Petražolės pagal skonį
Porcijos: 4
Galite pridėti vištienos ar kiaulienos.

Gaminimo eiga

1. Sutarkuokite morką, supjaustykite česnaką, svogūną ir grybus.

2. Sudėkite į puodą, kuriame pakaitintas aliejus ir kepkite 5–6 minutes.

3. Supilkite ryžius ir kepkite dar 3–4 minutes.

4. Pridėkite kmynų, supilkite vištienos sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.

5. Sudėkite kalendras, riešutus ir troškinkite dar 2–3 minutes.

6. Baigdami gaminti pagardinkite druska, pipirais ir apibarstykite smulkiai kapotomis petražolėmis.

Skanaus!
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis