Ingredientai
vištienos kulšelių mėsos
350
g
kininio kopūsto
1
vnt.
pomidorų pastos
6
v. š.
nedidelio poro
1
vnt.
mėgstamų grybų
100
g
vandens
200
ml
maltų aitriųjų paprikų
žiupsnelis
džiovintų bazilikų
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
maltų juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
šlakelis
Gaminimo eiga
1. Vištieną bei grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais, porą – griežinėliais, o kopūstą – juostelėmis.
2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, kelias minutes pakepinkite vištieną, tuomet suberkite grybus ir daržoves, supilkite pomidorų pastą, pagardinkite prieskoniais, viską išmaišykite ir kepkite dar 10 minučių.
3. Galiausiai suberkite ryžius, supilkite vandenį, vėl išmaišykite ir troškinkite, kol suminkštės ryžiai.
Skanaus!
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai