Ingredientai
Miltai
3
stiklinės
Kiaušiniai
3
vnt.
Druska
pagal skonį
Džiovinti grybai
170
g
Rūkytas kumpis
250
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sviestas
3
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš miltų, druskos, kiaušinių ir vandens (jo pilkite tik tiek, kad tešla lengvai minkytųsi, bet nebūtų per skysta ir labai neliptų prie rankų) išminkykite tešlą.
Grybus nuplaukite ir pavirkite 10 minučių.
Kumpį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su kapotais grybais. Įmuškite kiaušinius, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
Tešlą iškočiokite gana plonai, stikline išspauskite apskritimus ir į jų centrą dėkite po šaukštelį įdaro. Lipdykite apvalius koldūnus.
Koldūnus kepkite ant mažos ugnies svieste su smulkiai supjaustytu svogūnu.
Patiekite su grietine.
Atsiliepimai