Ingredientai

Manų kruopos 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės 2 žiupsneliai
Pienas 0.5 stiklinės
Grybai 2 stiklinės
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Į kiaulienos faršą įberkite druskos, pipirų, Provanso žolelių, manų kruopų, įmuškite kiaušinius ir įpilkite pieno.

Gerai išminkykite ir formuokite kotletus. Kotletuose padarykite gana gilias duobutes.

Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite. Sumaišykite su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir dėkite į duobutes kotletuose.

Kotletus sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Tarkuotu sūriu apiberkite kotletų viršų ir kepkite dar 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai