Ingredientai
Kiaulienos faršas
600
g
Manų kruopos
3
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Provanso žolelės
2
žiupsneliai
Pienas
0.5
stiklinės
Grybai
2
stiklinės
Svogūnai
1
vnt.
Fermentinis sūris
80
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Į kiaulienos faršą įberkite druskos, pipirų, Provanso žolelių, manų kruopų, įmuškite kiaušinius ir įpilkite pieno.
Gerai išminkykite ir formuokite kotletus. Kotletuose padarykite gana gilias duobutes.
Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite. Sumaišykite su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir dėkite į duobutes kotletuose.
Kotletus sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Tarkuotu sūriu apiberkite kotletų viršų ir kepkite dar 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai