-
Šiandien

Ar Navalno našlė turi priklausomybę alkoholiui? 15 min.

Rusų propagandistai Juliją Navalnają vėl apipylė purvu, o melu dalijasi ir Lietuvos socialinių tinklų vartotojai.

Eurolyga liežuvio nevaldžiusiam Atamanui neatleido – skyrė riebią baudą 39 min.

Eurolygai teko įsikišti pačiame intriguojančių ketvirtfinalio batalijų įkarštyje ir padalinti baudas lygos disciplinos kodekso pažeidėjams.

Ar Simpsonai nuspėjo Baltimorės tilto griūtį? 45 min.

Kovo 26 d. Jungtinių Amerikos Valstijų Baltimorės mieste įvykusi tragedija, kai paryčiais į jį atsitrenkus krovininiam laivui, griuvo Franciso Scotto Key tiltas, internete sukėlė spėlionių ir sąmokslo teorijų bangą. Kai kurie socialinių tinklų vartotojai tikina, kad šį įvykį...

Alexas Antetokounmpo su kompanija „Žalgiriui“ problemų nepridarė 1 val.

Kauno „Žalgiris“ (24-3) pernelyg nesuprakaitavo gindamas namų tvirtovę pirmadienio vakarą.

Garsiosios Fridos Kahlo namai Meksikoje: galima išvysti net lovą, kurioje ji mirė 1 val.

Kadaise Meksiko mieste buvę Fridos Kahlo namai, o dabar – ir muziejus , kasdien sutraukia didžiulį skaičių smalsuolių. Tam apriboti net imtasi priemonių – viskas čia itin griežtai sustyguota. Įeiti gali ne bet kas, o bilietus reikia įsigyti gerokai prieš lankantis.

Andrejus Spiridonovas. Apskaičiuota, kas įvyks jau 2049 metais: ruoškitės blogiausiam, nes liks tik kelios vietos Žemėje tinkamos gyventi (18) 1 val.

Mes dažnai girdime apie klimato pokyčių sukeliamus iššūkius dabartyje ir dar didesnius iššūkius ateityje. Bet kiek tai iš tiesų rimta? Ar tai nėra išpūstas burbulas?

Europa praktikuojasi kariauti su maisto krize 1 val.

El Niño ir La Niña bendromis jėgomis sutrikdė Lotynų Amerikos sojos produkciją. Ukrainos ir Rusijos grūdų augintojai išėjo į karą. Indonezija uždraudė palmių aliejaus siuntas į Europą, o Kinija supirkinėja javus. Viduržemio jūros regionas vis labiau panašėja į dykumą.

Žiniasklaida: buvęs Lenkijos naftos koncerno „Orlen“ vadovas įtariamas ryšiais su „Hezbollah“ 2 val.

Buvęs Lenkijos naftos koncerno „ Orlen “ valdybos pirmininkas Danielis Obajtekas įtariamas ryšiais su „ Hezbollah “ dėl libaniečio, kuris gali būti susijęs su šia teroristine grupuote, paskyrimo į pareigas vienoje iš koncerno kompanijų.

NBA legenda apsijuokė TV eteryje: pareiškė, kad Jugoslavija tebeegzistuoja 2 val.

Dukart olimpinis čempionas, bet NBA aukso žiedo ant nė vieno piršto taip ir neužsimovęs Charlesas Barkley kas vakarą dalinasi savo įžvalgomis JAV itin populiarioje TNT laidoje „Inside the NBA“.

Psichologas Kairys ragina teigiamai priimti senėjimą: ir 80-metis gali studijuoti, o 65-metis – pradėti naują karjerą (2) 2 val.

Gegužės 30–31 d., vykstant didžiausiai inovacijų ir progreso konferencijai Baltijos šalyse „ Login 2024 “ organizuojama ir „Longevity“ – ilgaamžiškumo konferencija, kurioje pranešėjai bandys įminti ilgaamžiškumo mįsles.

Į lietuvišką startuolį „TransferGo“ – 10 mln. dolerių vertės Taivano fondo investicija 2 val.

„ Taiwania Capital “ valdomam Vidurio ir Rytų Europos investicijų fondui (VRE) investavus 10 mln. JAV dolerių į lietuvišką finansinių technologijų startuolį „ TransferGo “, Taivaniečių atstovybės Lietuvoje vadovė Constance Wang teigia šią investiciją matanti kaip...

Vilniuje žaibiškai sučiuptas pavojų kėlęs vairuotojas – patikros metu užsienietis tik dar labiau girtėjo 2 val.

Sekmadienį Vilniuje kelių policininkai sulaikė neblaivų vairuotoją. Pirminiais duomenimis, areštinėje atsidūrė Moldovos pilietis .

Motociklininko Karolio Mieliausko dienoraštis: 2600 km per laukinio grožio Airiją ir pasakiški Atlanto pakrantės vaizdai 2 val.

Stulbinančiai permainingos oro sąlygos, laukinių pakrančių grožis ir užtverti keliai iki švyturių – taip prasideda naujas keliautojo ir motociklininko Karolio Mieliausko iššūkis – 2600 km kelionė motociklu per vakarinę Airijos pakrantę ir čia esančiu Laukiniu Atlanto keliu....

Žmones ne juokais išgąsdino paskelbta princo Williamo ir Kate Middleton nuotrauka: vos neištiko širdies smūgis (2) 3 val.

Kate Middleton ir princas Williamas balandžio 29 dieną švenčia savo 13-ąsias vestuvių metines. Šia proga jie socialiniuose tinkluose paskelbė savo portretą, darytą per vestuves 2011 m., vis dėlto ši nuotrauka ne juokais išgąsdino komentatorius.

Naujas keliautojo Karolio Mieliausko nuotykis: 2600 km motociklu per laukinio grožio Airiją 4 val.

Stulbinančiai permainingos oro sąlygos, laukinių pakrančių grožis ir užtverti keliai iki švyturių – taip prasideda naujas keliautojo ir motociklininko Karolio Mieliausko iššūkis – 2600 km kelionė motociklu per vakarinę Airijos pakrantę ir čia esančiu Laukiniu Atlanto keliu....

Kodėl JAV ūkininkai išpylė milijonus litrų pieno? 4 val.

Socialiniuose tinkluose pasklido įrašai, kuriuose teigiama, kad JAV ūkininkai išpila pieną į laukus, nes tikisi dirbtinai sukelti badą. Tačiau pienininkų veiksmus lėmė visai kitos priežastys. „Melo detektorius“ paaiškina plačiau.

Tadžikistanas įteikė Rusijos ambasadoriui protesto notą 4 val.

Tadžikistano užsienio reikalų ministerija pirmadienį įteikė protesto notą Rusijos ambasadoriui Semionui Grigorjevui.

Specialistai – apie tai, kaip sukčiai pasinaudoja dirbtiniu intelektu ir įvilioja į pinkles 4 val.

Gegužės 30–31 d. vyks didžiausias inovacijų festivalis Baltijos šalyse – „ Login 2024 “. Organizatoriai į šį renginį kviečia šūkiu „Ateik į ateities tendencijų parką“. Laidoje „Delfi diena“ su „Tele2“ didžiųjų duomenų mokslininku Gediminu Jankausku ir „NOD...

Lietuvos baidarių ir kanojų irklavimo taurėje – favoritų pergalės 4 val.

Pasibaigė dvi dienas vykusios pirmosios šių metų baidarių ir kanojų irklavimo varžybos – Lietuvos taurė – D. ir Z. Survutų memorialas. Trakuose dvi dienas varžėsi daugiau negu 200 baidarininkų ir kanojininkų iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Vokietijos karininkas pareiškė, kad šnipinėti Rusijai jį paskatino branduolinio smūgio baimė (1) 4 val.

Vokietijos karininkas, susijęs su kraštutinių dešiniųjų partija Alternatyva Vokietijai ( AfD ), prisipažino teikęs informaciją Rusijos žvalgybos tarnybai. Jį paskatino baimė, kad karas Ukrainoje peraugs į branduolinį karą, pirmadienį, pirmąją teismo Diuseldorfo...

Vilniuje ant kojų sukeltos tarnybos: užgesinus gaisrą, pranešta apie dujų nuotėkį buvo evakuoti gyventojai 4 val.

Pirmadienį tarnybos gavo pranešimą, kad Vilniuje kilo gaisras – užsiliepsnojo aliejus.

Savaitgalį iš Baltarusijos į Lenkiją mėgino nelegaliai patekti beveik 460 migrantų 4 val.

Savaitgalį iš Baltarusijos į Lenkiją mėgino nelegaliai patekti beveik 460 migrantų. Tai pirmadienį pranešė Lenkijos sienos apsaugos tarnyba.

Atviras Kristinos Meseguer interviu iš jos prabangaus „geliko“ 5 val.

Netikėtai Lietuvoje išgarsėjusi Kristina Meseguer Delfi davė atvirą interviu, kuriame papasakojo apie greitą išpopuliarėjimą, gyvenimo būdą ir mylimą vyrą, ispanų verslininką Enruque.

Delfi interviu iš „geliko“ su žaibiškai išpopuliarėjusia Meseguer: kai norėjau žiedo, vyrui kračiau dešinę ranką, „Rolexo“ – kairę, dabar man reikia „Cartier“ (11) 5 val.

Šiuo metu Alytuje gyvenanti Kristina Meseguer išpopuliarėjo vos per kelias savaites. Panašu, kad taptų žinoma bei sekama socialiniuose tinkluose tūkstančių žmonių, tereikėjo parodyti savo prabangius pirkinius, mašinas ir vyrą – ispanų verslininką Enrique. Duodama interviu...

Rutte dar vienu žingsniu priartėjo prie vadovavimo NATO 5 val.

Turkija pirmadienį informavo Briuselį, kad remia kadenciją baigiančio Nyderlandų premjero Marko Rutte kandidatūrą į NATO generalinio sekretoriaus postą, pareiškė užsienio reikalų ministerijos atstovas Oncu Keceli.

Laidos „Pauliaus Samoškos nuotykiai“ anonsas 5 val.

„Delfi TV“ eteryje – populiarusis keliautojas Paulius Samoška ir jo nuotykiai Afrikoje Paulius Samoška – žinomas keliautojas, jutūberis, garsėjantis savo nuotykiais tolimuose kraštuose ir retai ko aplankomose vietose.

Ar tikrai Žemė per dešimtmetį taps Marsu? 5 val.

Socialiniuose tinkluose plinta melaginga informacija apie mūsų planetą.

Kriminalistai Vilniuje sulaikė kanapes Vilniuje auginusius armėnus rasti 32 kanapių augalai 6 val.

Šių metų balandžio mėn. viduryje Vilniaus pareigūnai, kruopščiai rinkdami ir analizuodami gaunamą informaciją dėl neteisėto narkotinių medžiagų platinimo, sulaikė du armėnų tautybės užsienio piliečius, atokiau nuo Vilniaus miesto, nuošaliame name, auginusius narkotines...

Pravieniškėse kalinys kaip reikiant išgąsdino pareigūnus: jeigu ir vėl nereaguos, pasigailės (14) 6 val.

Pravieniškių 1-ame kalėjime – neįprastas bausmę dėl įvykdytų nusikaltimų atliekančio nuteistojo protestas: užlipęs ant renovuojamo pastato stogo jis pagrasino, kad nušoks, jeigu nebus įvykdyti jo reikalavimai.

Baltarusijoje „Deutsche Welle“ tarnyba pripažinta „ekstremistine formuote“ 6 val.

Baltarusijos vidaus reikalų ministerija įtraukė į „ekstremistinių formuočių“ registrą transliuotojo „ Deutsche Welle “ (DW) baltarusių tarnybą ir leidinį „UDF – Baltarusijos naujienos“.

Policija: karinius sandėlius Čekijoje 2014 metais susprogdino Rusijos žvalgyba 6 val.

Čekijos policija baigė sprogimų kariniuose sandėliuose Vrbeticės kaime 2014 metais tyrimą, praneša portalas „Radio Prague International“.

Spalvomis, kvapais ir skoniais užburiantis Tunisas – dykumų oazės ir balto smėlio paplūdimiai nukels į svajonių atostogas 7 val.

Krištolo skaidrumo Viduržemio jūros skalaujami ir palmėmis nusėti balto smėlio paplūdimiai ne vieną keliautoją atvilioja į egzotiškąjį Tunisą, kone kiekviename žingsnyje stebinantį ryškiais kontrastais. Afrikos spalvų, kvapų bei skonių pripildytos kelionės akimirkos dar...

Prie balistinės raketos likučių Izraelyje pastebėti netikėti lankytojai 7 val.

Prie Irano balistinės raketos likučių, nukritusių netoli Izraelio pietuose esančio Arado miesto, pastebėta ultraortodoksiškų žydų.

Daugiabučio renovacijos administratorius – ką veikia: nuo šio žmogaus priklauso keli labai svarbūs dalykai 7 val.

Pastaraisiais metais vis daugiau gyventojų pasiryžta renovuoti senos statybos daugiabučius namus, kuriuose gyvena. Juk renovacija – vienintelis būdas pratęsti pastato eksploatavimo laikotarpį. Būtina pabrėžti ir tai, kad gyventojams būsto renovacija suteikia galimybę džiaugtis...

„Rytas“ pasirašė ilgalaikę sutartį su 17-mečiu talentu (1) 7 val.

Vilniaus „Rytas“ praneša pasirašęs ilgalaikę sutartį su Vilniaus krepšinio mokyklos (VKM) auklėtiniu – Mantu Liutkevičiumi.

Lietuvos keliuose diegiamos papildomos apsaugos nuo laukinių gyvūnų sistemos: stebima išaugusi susidūrimų tikimybė patarė, kaip išvengti nelaimės 7 val.

Kiekvieną pavasarį šalies keliuose fiksuojama suaktyvėjusi laukinių gyvūnų migracija. „Via Lietuva “, siekiant didinti eismo dalyvių saugumą keliuose, nuosekliai plečia apsauginės infrastruktūros priemonių skaičių bei primena vairuotojams, jog šiuo metu kelyje jie privalo...

Atsistatydina Škotijos pirmasis ministras Yousafas papildyta 7 val.

Škotijos pirmasis ministras Humza Yousafas pirmadienį paskelbė apie savo atsistatydinimą iš šio posto ir tokį žingsnį žengė likus kelioms dienoms iki dviejų balsavimų dėl pasitikėjimo jo lyderyste ir vyriausybe.

Ukrainos kapitonas pliekė Vilniaus ledą: siaubinga, kitąsyk turbūt reikės glaudžių organizatoriai tvarkėsi per naktį (11) 8 val.

Sekmadienio vakaras užsitęsė Vilniuje vykstančio pasaulio ledo ritulio čempionato IB diviziono turnyro rengėjams, kurie vienu metu jau buvo pradėję dairytis į alternatyvias sostinės ir kitų miestų ledo aikštes. Vis dėlto po visą naktį vykusių ledo „gaivinimo“ darbų...

Pagauk politiką. Ignas Vėgėlė – apie slepiamą komandą, šeimos verslą ir pažadus rinkėjams (5) 8 val.

Kodėl į prezidentus kandidatuojantis Ignas Vėgėlė iki šiol vengia įvardinti savo komandos narius? Kodėl jis mano, kad prezidentas gali mažinti maisto kainas ar palūkanas? Ir kodėl I. Vėgėlei nesvarbus ant šeimos verslo mestas šešėlis?

Trumpas susitiko su buvusiu pagrindiniu savo priešininku 8 val.

Po kelis mėnesius trukusios tylos buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas , anot žiniasklaidos, susitiko su buvusiu savo pagrindiniu konkurentu pirminiuose respublikonų kandidato į prezidentus rinkimuose Ronu DeSančiu. Jie sekmadienį kelias valandas kartu praleido Majamyje, rašo...

Piniginiai reikalai. Aplinkos ministras – apie senų daugiabučių griovimą ir vėlinamą taršių automobilių tikrinimą (5) 8 val.

Aplinkos ministras Simonas Gentvilas laidoje pasakojo, kad gegužės mėnesio pabaigoje bus gauta išorės ekspertų paruošta galimybių studija, kaip elgtis su senos statybos daugiabučiais.

Lūpų putlinimas hialuronu – viskas apie procedūrą (2) 8 val.

Lūpų putlinimas hialurono rūgštimi yra estetinė procedūra, kuri lūpoms suteikia papildomos apimties, aiškesnę formą, ryškesnį kontūrą ir užtikrina geresnį natūralų drėkinimą. Ši procedūra atliekama naudojant saugią ir organizme natūraliai randamą bei suyrančią...

Kartu su „Lidl“ – į Europos futbolo čempionatą: kvies laimėti bilietus į „UEFA EURO 2024“ 9 val.

Jau birželio viduryje Vokietijoje nuaidės švilpukas, pradėsiantis šių metų Europos futbolo čempionatą „ UEFA EURO 2024“. Futbolo gerbėjai iš Lietuvos turės unikalią galimybę kas ketverius metus vykstančią futbolo šventę patirti gyvai: prekybos tinklas „ Lidl “ skelbia...

1 2 3