Kopūstai

Kopūstas (lot. Brassica oleracea) – bastutinių (Brassicaceae) šeimos augalų rūšis. Tai dvimetis (kai kurie varietetai vienmečiai) žydintis augalas, kurio žiedai gausiažiedėje kekėje. Vainiklapiai geltoni, kartais balti. Ankštaros labai stambios. Stiebas lapuotas, apatiniai lapai stambūs, mėsingi. Visas augalas pilkai žalias.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

73 receptai

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Kopūstų apkepas

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Balandėlių troškinys

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Balandėliai su vištiena

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Balandėliai ATVIRKŠČIAI

Lengvai paruošiamas
1 val.

Kopūstų ir grikių kotletai

Lengvai paruošiamas
25 min.

Morkų ir kopūstų salotos KITAIP

Lengvai paruošiamas
40 min.

PAD THAI

Lengvai paruošiamas
1 val. 20 min.

ATRADIMAS: tikrieji tinginių balandėliai

Įkelti daugiau receptų