Kopūstai

Kopūstas (lot. Brassica oleracea) – bastutinių (Brassicaceae) šeimos augalų rūšis. Tai dvimetis (kai kurie varietetai vienmečiai) žydintis augalas, kurio žiedai gausiažiedėje kekėje. Vainiklapiai geltoni, kartais balti. Ankštaros labai stambios. Stiebas lapuotas, apatiniai lapai stambūs, mėsingi. Visas augalas pilkai žalias.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

63 receptai

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Kopūstų apkepas

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Balandėlių troškinys

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Balandėliai su vištiena

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Balandėliai ATVIRKŠČIAI

Lengvai paruošiamas
1 val.

Kopūstų ir grikių kotletai

Lengvai paruošiamas
25 min.

Morkų ir kopūstų salotos KITAIP

Lengvai paruošiamas
40 min.

PAD THAI

Lengvai paruošiamas
1 val. 20 min.

ATRADIMAS: tikrieji tinginių balandėliai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Šviežių kopūstų sriuba

Reikia pasistengti
50 min.

Daržovių balandėliai: skanu ir sveika

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Fantastiškas kopūstų plokštainis

Lengvai paruošiamas
50 min.

Gaivi BALTA mišrainė

Lengvai paruošiamas
30 min.

Imbierų ir kopūstų salotos

Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

Tinginių BALANDĖLIAI

Lengvai paruošiamas
1 val.

Bulviniai blynai su kopūstais

Reikia pasistengti
1 val.

Lietuviški balandėliai

Patyrusiems
20 val.

Balandis duonos tešloje

Lengvai paruošiamas
30 min.

Fantastiškas kopūstų garnyras

Lengvai paruošiamas
1 val.

PAGERINTI kotletai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Kopūstų ir grybų troškinys

Reikia pasistengti

Vegetariška lazanija

Įkelti daugiau receptų