Ingredientai

Porai 1 vnt.
Morkos 2 vnt.
Bulvės 3 vnt.
Aliejus 2 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Sultinys 2 gabaliukai
Pipirai pagal skonį
Petražolės pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Šoninę arba kumpį supjaustykite juostelėmis.

2. Nuplaukite ir nuvalykite porą, česnakus, nulupkite morkas, svogūną ir bulves.

3. Morkas ir kopūstus supjaustykite juostelėmis, bulves gabaliukais.

4. Sukapokite svogūną.

5. Puode įkaitinkite aliejų.

6. Sudėkite mėsos juosteles, sutrintus česnakus, svogūnus ir morkas.

7. Po kelių minučių įpilkite vandens, įdėkite sultinio kubelius, bulves, kopūstus ir virkite 15–20 minučių.

8. Paragaukite.

9. Tiekiant užberkite petražolių.

Skanaus!
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai