Ingredientai

Miltai 2.5 stiklinės
Cukrus žiupsnelis
Druska žiupsnelis
Morkos 2 vnt.
Grietinė 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Kmynai 2 šaukšteliai
Cukrus žiupsnelis
Porcijos: 16

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite varškę, margariną, miltus, druską ir cukrų, kad tešla taptų vientisa.

2. Trumpam padėkite ją šaltai.

3. Morkas sutarkuokite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu kol suminkštės.

4. Smulkiai supjaustykite kopūstus ir patroškinkite nedideliame kiekyje vandens, kad suminkštėtų, bet liktų traškūs.

5. Pagardinkite druska, cukrumi ir kmynais. Nukoškite per sietą.

6. Kopūstus sumaišykite su morkomis.

7. Padenkite tešla orkaitės skardos dugną ir kraštus.

8. Tolygiai paskleiskite ant tešlos nukoštus kopūstus.

9. Sutarkuokite sūrį ir užberkite ant kopūstų.

10. Sumaišykite kiaušinius bei grietinę ir užpilkite ant viršaus.

11. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20-30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Orkaitėje kepti artišokai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Orkaitėje kepti artišokai

Bananų duonos pusryčių dubenėlis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Bananų duonos pusryčių dubenėlis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas