Ingredientai
Kiaulienos faršas
500 g
Virtų ryžių
100 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Kiaušiniai
2 vnt.
Susmulkinto šviežio kopūsto
0.3 vnt.
Brokoliai
1 puodelis
Didelės tarkuotos morkos
0.5 vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Ryžius išvirkite.
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste.
Mėsos faršą suminkykite su virtais ryžiais, prieskoniais, keptais smulkiai pjaustytais svogūnais ir kiaušiniu.
Kopūstus sutarkuokite burokine tarką, brokolius supjaustykite ir apkepkite svieste su prieskoniais ir smulkiai tarkuotomis morkomis..
Iš faršo darykite plaštakos dydžio paplotėlius, dėkite įdaro ir susukite.
Padarytus kotletus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepkite apie 40 minučių.