Ingredientai
Kopūstai
1.5
kg
Kiaušiniai
5
vnt.
Svogūnai
3
vnt.
Malti džiūvėsėliai
1
stiklinė
Pienas
0.5
stiklinės
Miltai
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sviestas
50
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kopūsto galvą nuplaukite, nulupkite viršutinius lapus ir perpjaukite į 4 dalis.
2. Dėkite virti į pasūdytą vandenį 4-5 minutes. Gerai nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.
3. Kiaušinius su miltais ir pienu gerai išplakite ir supilkite ant kopūstų.
4. Supilkite du trečdalius džiūvėsėlių kiekio, sudėkite svieste iki geltonumo apkeptus svogūnus, pagardinkite druska ir pipirais.
5. Gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.
6. Išlyginkite, ant viršaus užbarstykite likusius džiūvėsėlius. Tolygiai užtarkuokite šalto sviesto.
7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai