Ingredientai

Pienas 0.5 stiklinės
Miltai 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kopūsto galvą nuplaukite, nulupkite viršutinius lapus ir perpjaukite į 4 dalis.

2. Dėkite virti į pasūdytą vandenį 4-5 minutes. Gerai nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.

3. Kiaušinius su miltais ir pienu gerai išplakite ir supilkite ant kopūstų.

4. Supilkite du trečdalius džiūvėsėlių kiekio, sudėkite svieste iki geltonumo apkeptus svogūnus, pagardinkite druska ir pipirais.

5. Gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

6. Išlyginkite, ant viršaus užbarstykite likusius džiūvėsėlius. Tolygiai užtarkuokite šalto sviesto.

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas