Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Kmynai 2 šaukšteliai
Mėsos sultinys 0.5 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kelias minutes.

2. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustus česnakus ir morkas. Kepkite kol daržovės suminkštės.

3. Suberkite į puodą, įdėkite raugintų kopūstų, įpilkite sultinio. Troškinkite kelias minutes.

4. Įdėkite tarkuoto kopūsto, pomidorų padažo ir pjaustytas rūkytas dešreles.

5. Suberkite prieskonius ir išmirkytas ir supjaustytas džiovintas slyvas.

6. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 20-30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis