Dauguma mėgsta patiekalus su krevetėmis, tad paruošti krevečių iešmelius – puiki idėja. Toks patiekalas tinka ir pietums, ir vakarienei. Tai geras pasirinkimas ir grilio vakarėliui. Krevečių iešmelius patiekite su grilintomis salotomis.

Gaminimo eiga

* Paruoškite krevetes – nuimkite kiautą, šiek tiek įpjovę nugarėlę ištraukite tamsią gyslą.

* Krevetes užpilkite sezamo aliejumi, džiovintu raudonėliu, druska, smulkintais česnaku ir imbieru, viską gerai išmaišykite.

* Krevetes verkite ant iešmelio ir kepkite ant įkaitinto grilio.

* Salotą perpjaukite perpus ir pavoliokite tame pačiame inde, kur marinavosi krevetės.

* Salotas taip pat kepkite ant grilio. Tiek krevetes, tiek salotas apkepkite iš abiejų pusių.

* Perkelkite į lėkštę salotą, ant jos uždėkite iešmelį su krevetėmis ir patiekite su laimo skiltele.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai