Ingredientai
mažo kopūsto
0.5
vnt.
mažų mėlynųjų svogūnų
2
vnt.
česnako
3
skiltelės
morkų
2
vnt.
vištienos šlaunelių
500
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
rozmarino
2
šakelės
alyvuogių aliejaus
4
v. š.
aitriosios paprikos
0.5
vnt.
petražolių
2
šakelės
Gaminimo eiga
1. Kopūstą, mėlynuosius svogūnus supjaustykite skiltelėmis, česnako skilteles susmulkinkite, morkas supjaustykite stambesniais gabaliukais.
2. Į skardą sudėkite pjaustytus kopūstus, svogūnus ir morkas, ant viršaus dėkite vištieną. Pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, rozmarino lapeliais, užpilkite alyvuogių aliejaus ir užberkite smulkinto česnako.
3. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 60 min. Patiekite papuošę petražolėmis ir pjaustyta aitriąja paprika.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai