kopūstas


Lietuvos triatlono federacijos prezidentu perrinktas D. Kopūstas
2017 m. sausio 12 d. 22:27
Ketvirtadienį Vilniuje vykusios Lietuvos triatlono federacijos (LTF) konferencijoje LTF prezidentu perrinktas Dainius Kopūstas .
Šiltas vištų kepenėlių troškinys  (4)
2016 m. gruodžio 29 d. 00:00
Kai už lango vėlyvas ruduo ar žiema, kai norisi sušilti ir pasisotinti, pasigaminkite šį vištų kepenėlių troškinį. Vištų kepenėlės yra puikus...
N. Vasiliauskaitė. Laisvė pagal Narbekovą ir Širinskienę  (250)
2016 m. gruodžio 28 d. 07:00
Pasak liūdnai pagarsėjusios Agnės Širinskienės dar liūdniau pagarsėjusios...
Ieškantiems įkvėpimo virtuvėje (2): 6 šventiniai patiekalai iš Izraelio
2016 m. gruodžio 25 d. 16:51
Izraelio šventinius patiekalus pristačiusi Nida Degutienė džiaugėsi galimybe lietuviams...
Sunkiausias olimpinis išbandymas: jaunų Lietuvos talentų laukia pragariška konkurencija  (8)
2016 m. gruodžio 25 d. 08:38
Dar niekada vasaros olimpinėse žaidynėse Lietuva neturėjo savo atstovo triatlono –...
Kiek maisto produktai kainuoja Anglijoje: skaitytojo nuotraukos  (324)
2016 m. gruodžio 14 d. 13:36
Po to, kai DELFI Piliečio rubrikoje buvo publikuotas skaitytojos nusiskundimas dėl daugiau nei 17 eurų kainuojančios 350 g saldainių pakuotės, kurią ji...
Gardžiausi Izraelio virtuvės šventiniai patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 6 d. 17:00
Izraelio šventinius patiekalus projekte „ BORJOMI šventiniai stalai , 2016. Izraelis“ pristačiusi Nida Degutienė džiaugėsi galimybe lietuviams išsamiau...
A. Užkalnis. Kodėl jie taip mūsų nekenčia?  (401)
2016 m. lapkričio 2 d. 15:39
Mes jau žinome, kad tie, kas saugo lietuvių kalbą, labai nekenčia tų, kas kalba...
Su burokėliais marinuoti žiediniai kopūstai  (3)
2016 m. lapkričio 2 d. 00:01
Be to, kad yra puikaus skonio, pagal šį receptą marinuoti žiediniai kopūstai yra...
Provanso balandėliai  (10)
2016 m. lapkričio 1 d. 00:00
Šie balandėliai tokį vardą gavo todėl, kad naudojamos Provanso žolelės.
Kreminė moliūgų ir kopūstų sriuba
2016 m. spalio 16 d. 00:10
Švelnaus skonio kreminė, tiršta sriuba . Pripažinsiu, laukiau rudens dėl jo duotų gėrybių, vienas iš jų- ponas moliūgas! Nurodytas skaičius produktų...
A. Užkalniui uždėjo seilinuką ir jis šliurpčiojo iš dubens  (123)
2016 m. spalio 9 d. 14:59
„Nežaisk su maistu“, „nevalgyk kaip paršelis“, „pažiūrėk, kaip tu valgai, nuimk alkūnes nuo stalo“, „nesiurbk“, „nečepsėk“ – vaikai girdi...
Ką valgyti, kad viduriai būtų laisvesni
2016 m. spalio 9 d. 00:00
Kai užkietėja viduriai, svarbiausia – sureguliuoti mitybą, kad maiste būtų pakankamai...
Kalakutienos dešrelės su kopūstais
2016 m. spalio 6 d. 00:08
Patiekalas, kuris ant stalo atkeliauja su vėsesniu oru.
Gydytoja dietologė: kaip išmokyti vaikus valgyti tai, kas sveika, o ne tai, ko norisi  (1)
2016 m. spalio 5 d. 00:01
Sveikatos specialistai tvirtina, kad norint užtikrinti sveiką mažylių augimą, teisingi...
Vištienos salotos  (2)
2016 m. rugsėjo 23 d. 00:00
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias užkandis į darbą ir mokyklą“ . Dėkojame Aušrai Š.
Tautų mugėje - penas akims ir gardėsiai skrandžiui  (2)
2016 m. rugsėjo 16 d. 16:07
Jau aštuntąjį kartą rugsėjo 16-18 dienomis sostinėje vyksianti Tautų mugė šiemet Vilniaus gyventojus ir miesto svečius pasitiko kiek kitaip nei kasmet.
Geriau už bet kokią dietą: produktai, kuriuos reikėtų vartoti kasdien  (14)
2016 m. rugsėjo 12 d. 07:00
Ar žinote, kad tendencijos vyrauja ne tik mados, bet ir diet ų pasaulyje? Jas lemia daug...
Ką galima pasodinti darže rugsėjo pradžioje?  (16)
2016 m. rugsėjo 8 d. 00:00
Rugpjūčio pabaigoje–rugsėjo pradžioje daržo lysvės ima tuštėti. Nurinktas...
DELFI eksperimentas parduotuvėje parodė, kaip galima netikėtai apsigauti  (46)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 18:29
Kiekvienas pirkėjas nori parduotuvės eilėje praleisti kuo mažiau savo laiko. Šį kartą...
DELFI eksperimentas: kaip parduotuvėje sutaupyti laiko
2016 m. rugpjūčio 18 d. 18:29
Kiekvienas pirkėjas nori parduotuvės eilėje praleisti kuo mažiau savo laiko. Šį kartą DELFI surengė eksperimentą, kurio metu tikrino, kur iš tiesų galima...
Triukas, kurį taupydami maistą naudoja restoranai  (28)
2016 m. rugpjūčio 16 d. 00:00
Maisto išmetimas yra etinė, aplinkosauginė ir ekonominė problema tiek restoranams, tiek privatiems asmenims. Tačiau ar žinote, kaip restoranai bando ją...
Triukas, kurį naudoja restoranai: kaip sumažinti išmetamo maisto kiekį?  (36)
2016 m. rugpjūčio 13 d. 14:01
Maisto išmetimas yra etinė, aplinkosauginė ir ekonominė problema tiek restoranams, tiek...
Žiedinių kopūstų mišrainė  (6)
2016 m. rugpjūčio 9 d. 00:15
Šviežia, traški mišrainė su žiediniais kopūstais, paprika, kumpiu ir porais.
Daktaras Šeltonas: ką galima gydyti mityba ir badavimu  (9)
2016 m. rugpjūčio 7 d. 00:00
„Jūsų charakteriui geležis kartais kur kas svarbiau, nei geležis jūsų maiste“, -...
Lengvas ir nekaloringas pyragas iš kopūstų ir kefyro  (3)
2016 m. liepos 29 d. 11:06
Šis greitas ir paprastai pagaminamas daržovių pyragas yra tobulas užkandis prieš pietus, lengvas bei gaivus vakarienės patiekalas.
Kibiniukai su kopūstais (tešla be kiaušinių)
2016 m. liepos 16 d. 00:15
Kibinus galite daryti ir didesnius arba formuoti bandeles . Įdarui irgi galima dėti ir kitų daržovių (aš dėjau tiesiog tai, ką turėjau šaldytuve). Labai...
Salotos su rūkyta skumbre  (3)
2016 m. liepos 12 d. 00:15
Salotų niekada nebūna per daug. Pateiktos padėkle jos ne tik gražiai atrodys, bet...
Kaip pasigaminti tris kartus gardesnius balandėlius  (27)
2016 m. liepos 11 d. 13:41
Siūlome jums pasigaminti visų taip mėgstamus balandėlius kiek kitaip. Šis receptas yra...
Stebuklinga sriubos dieta – valgai, kiek nori, ir atsikratai iki 10 kg  (12)
2016 m. liepos 9 d. 00:10
Po pasaulį pasklidęs sriubų fenomenas – galima valgyti kiek nori, kada nori ir per dvi...