Ingredientai
Kiaulienos faršas
500
g
Kopūstai (nedideli)
0.5
vnt.
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Ryžiai
0.5
stiklinės
Pomidorai
2
vnt.
Jautienos sultinys
1
stiklinė
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Faršą sudėkite į keptuvę, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Kepkite maišant aliejuje apie 5 minutes.
3. Sudėkite tarkuotą morką ir smulkiai supjaustytus svogūnus.
4. Kepkite dar 5 minutes.
5. Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą kopūstą, ryžius, smulkiai pjaustytus pomidorus ir keptą faršą su svogūnais ir morkomis.
6. Viską sumaišykite ir sudėkite į puodą. Užpilkite sultinio ir troškinkite apie 30 minučių.
7. Įdėkite grietinės, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai