Ingredientai
Kiaulienos faršas
500 g
Susmulkinto šviežio kopūsto
0.5 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Virtų ryžių
0.5 stiklinė
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Jautienos sultinys
1 stiklinė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Faršą sudėkite į keptuvę, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Kepkite maišant aliejuje apie 5 minutes.
3. Sudėkite tarkuotą morką ir smulkiai supjaustytus svogūnus.
4. Kepkite dar 5 minutes.
5. Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą kopūstą, ryžius, smulkiai pjaustytus pomidorus ir keptą faršą su svogūnais ir morkomis.
6. Viską sumaišykite ir sudėkite į puodą. Užpilkite sultinio ir troškinkite apie 30 minučių.
7. Įdėkite grietinės, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.