Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Ryžiai 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Faršą sudėkite į keptuvę, pagardinkite druska ir pipirais.

2. Kepkite maišant aliejuje apie 5 minutes.

3. Sudėkite tarkuotą morką ir smulkiai supjaustytus svogūnus.

4. Kepkite dar 5 minutes.

5. Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą kopūstą, ryžius, smulkiai pjaustytus pomidorus ir keptą faršą su svogūnais ir morkomis.

6. Viską sumaišykite ir sudėkite į puodą. Užpilkite sultinio ir troškinkite apie 30 minučių.

7. Įdėkite grietinės, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai