Gaminimo eiga

Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Svogūną supjaustikite skiltelėmis, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.

Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite.

Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska.

Sudėkite kopūstus ir užpilkite pomidorų pastą.Pabarstykite druska.

Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val.,kol ji taps minkšta.

Patiekite su petražolėmis ir ožkos sūriu.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena