Krevetės

Tikrosios krevetės arba tiesiog krevetės (lot. Caridea) – aukštesniųjų vėžiagyvių (Malacostraca) infrabūrys. Krevetės plačiai paplitusios viso pasaulio jūrose, kai kurios rūšys prisitaikusios gyventi gėlame vandenyje.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

83 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba

Reikia pasistengti
1 val.

Azijietiška sriuba

Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Lengvai paruošiamas
25 min.

Keptos krevetės

Lengvai paruošiamas
35 min.

Avokadų, pomidorų ir krevečių salotos

Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su krevetėmis

Lengvai paruošiamas
15 min.

Krevetės, kurių neįmanoma pamiršti

Lengvai paruošiamas
20 min.

Aštrios krevetės

Reikia pasistengti
30 min.

Makaronai su krevetėmis

Lengvai paruošiamas
20 min.

Keptos krevetės, apelsinų padaže

Reikia pasistengti
40 min.

CEZARIO salotos su krevetėmis

Lengvai paruošiamas
30 min.

„Wok“ krevetės su žaliąja citrina

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Kotletai su krevetėmis

Lengvai paruošiamas
40 min.

Makaronai su jūrų gėrybėmis

Lengvai paruošiamas
25 min.

Krevetės traškioje tešloje

Reikia pasistengti
1 val.

Krevečių brusketa

Lengvai paruošiamas
20 min.

Baltoji žuvis su krevetėmis

Lengvai paruošiamas
30 min.

Krevečių ir ryžių salotos

Lengvai paruošiamas
40 min.

Trinta sriuba su krevetėmis

Lengvai paruošiamas
1 val.

Bulvių ir jūros gėrybių salotos

Įkelti daugiau receptų