Ingredientai

Miltai 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštas
Apelsinų sultys 0.5 puodelio
Grietinėlė 0.5 puodelio
Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Išlukštentas krevetes nuplaukite, nusausinkite ir apviliokite miltuose.

Į keptuvėje įkaitintą sviestą suberkite krevetes ir maišant kepkite 3-4 minutes.

Supilkite apelsinų sultis. ir muskato riešutus. Maišant kepkite kol užvirs.

Supilkite grietinėlę ir palaukite kol užvirs.

Patiekite su česnakiniu batonu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai