Ingredientai

česnako 3 skiltelės
IKI sviesto 2 v. š.
druskos žiupsnelis
citrinos 1 skiltelė
Porcijos: 2
Lengvai vakarienei – česnakinės krevetės. itingreitai ir paprastai pagaminamas patiekalas. Iškeptas krevetes pagardinkite citrinos skiltele.

Gaminimo eiga

1. Česnako skilteles susmulkinkite.

2. Keptuvėje išlydykite IKI sviestą, jame apkepkite smulkintą česnaką ir aitriųjų paprikų dribsnius apie 2 min.

3. Sudėkite nuluptas krevetes, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių po 1–2 min.

4. Iškepus krevetėms sudėkite smulkintas petražoles.

5. Iškeptas krevetes sudėkite į lėkštę ir pagardinkite citrinos skiltele.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai